Ruime gezinswoning met polyvalente ruimte van 50 m²

Verkocht Lanaken Staatsbaan 34
Deze gezinswoning bevindt zich op een zongericht perceel van 893 m² in Neerharen, een deelgemeente van Lanaken. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat supermarkten, het openbaar vervoer en scholen zich vlakbij bevinden. Van hieruit heb je bovendien een vlotte verbinding met Maasmechelen, Maastricht, Genk, het openbaar vervoer en het centrum van Lanaken. Ook ‘Nationaal Park Hoge Kempen’ en ‘Domein Pietersheim’ liggen in de omgeving.

Er is maar liefst 420 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal kom je uit in de charmante woonkamer met openhaard. Naastgelegen bevindt zich de moderne, luxe keuken met pelletkachel en inbouwapparatuur: koffiemachine, inductiekookplaat, afwasmachine, combi-oven, magnetron én Amerikaanse koelkast.

Verder is er een polyvalente ruimte van circa 50 m² die momenteel dienst doet als bar. Deze ruimte met private toegang is ideaal voor bijvoorbeeld beroep aan huis.

Op de eerste etage zijn er vier ruime slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.

De ... woning is volledig onderkelderd: hier bevindt zich veel extra opbergruimte én een charmante wijnkelder. De woning beschikt bovendien over twee garages.

Extra troeven:

- Woonoppervlakte van 420 m²
- Twee garages
- Centraal gelegen in Neerharen
- Multifunctionele ruimte
- Perceel van 893 m²

Benieuwd naar deze charmante, royale woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg