Betaalbare woning met drie slaapkamers vlakbij Maastricht  

Verkocht Lanaken Maaseikersteenweg 168
Deze split-level woning bevindt zich in Smeermaas, op een steenworp afstand van het centrum van Maastricht en vlakbij verschillende winkels en supermarkten. Zowel scholen als het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving en ook de oprit van de E314 en E313 bereik je van hieruit vlot. Zelfs natuurliefhebbers worden hier verwend: de oevers van de Maas zijn een uniek stukje natuurgebied die de perfecte uitvalsbasis zijn voor heerlijke wandelingen en fiets-, wandel- of kanotochten!

Er is circa 120 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet heb je toegang tot de leefruimte. In de royale leefruimte van 45 m² is er ruimte voor een zit-, eet- en bureauhoek en een moderne, open keuken. Deze keuken van 2019 is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (SMEG oven, inductiekookplaat, afwasmachine en koelkast).

Naastgelegen bevindt zich de badkamer met lavabomeubel en luxe douchecabine met ingebouwde bodyjets. Hier is bovendien een aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien.

Via enkele ... trapjes bereik je de drie slaapkamers van 12, 11 en 11 m².

Achtergelegen is er een overdekt terras dat uitgeeft op de zongerichte tuin met zwembad en poolhouse. Het verwarmde poolhouse beschikt over een bar, douche, toilet en extra opbergruimtes, die bijvoorbeeld perfect dienst kunnen doen als atelier, fitnessruimte, enzovoort...

Op kelderniveau is er een ruime afgewerkte kelder die bestaat uit verschillende ruimtes. Ook deze ruimtes kunnen dienen voor bijvoorbeeld het uitoefenen van een beroep aan huis of als extra opbergruimte. De ingerichte kelder is bereikbaar via de inkomhal of via enkele trapjes op de oprit.

Extra troeven:

- Enkele minuten van Maastricht
- Drie slaapkamers
- 28 zonnepanelen
- Elektriciteit conform
- Volledig onderkelderd
- Zongericht perceel met zwembad

Op zoek naar een betaalbare woning met zwembad vlakbij Maastricht? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg