Gerenoveerde, instapklare woning op perceel van 2307 m²

Verkocht Lanaken Vlijtingerweg 49
Deze volledig gerenoveerde gezinswoning bevindt zich aan de rand van Lanaken, in een rustige woonwijk vlakbij Maastricht. De woning bevindt zich op een perceel van 2307 m², in een groene omgeving omgeven door velden. Van hieruit bevindt je je 10 minuten op de E313, maar ook supermarkten en scholen bevinden zich vlakbij. Bovendien bereik je binnen 500 meter een bushalte en binnen 8 km het station van Maastricht!

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de leefruimtes. Allereerst bereik je aan de rechterzijde een bureauruimte van 14 m², ideaal voor bijvoorbeeld thuiswerk of beroep aan huis. Verder heb je vanuit de inkomhal toegang tot de royale leefruimte van maar liefst 60 m². Deze kan ingericht worden met een eet- en zithoek en heeft een prachtig uitzicht op de tuin. In de zithoek is er een speksteenkachel voorzien, een kachel die zorgt voor veel warmte met een uitzonderlijk hoog rendement.

Verder is er een moderne, luxueuze keuken voorzien van kwaliteitsvolle ... inbouwapparatuur (stoomoven, oven, magnetron, inductiekookplaat, afwasmachine en koelkast). Achtergelegen is er een ruime berging met inbouwkasten en ruimte voor wasmachine en droogkast.

De riante tuin is perfect om te genieten van alle rust. Aansluitend aan de leefruimte is er een overdekt terras maar ook verderop in de tuin geniet je van gezellige zithoekjes en is er een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Op de eerste etage zijn er drie ruime slaapkamers van 20, 15 en 12 m², alle voorzien van een parketvloer. In de master bedroom is er een mogelijkheid tot het inrichten van een inloopdressing én extra badkamer (leidingen reeds voorzien). De ruime badkamer is uitgerust met een hoekbad, inloopdouche, toilet en dubbel lavabomeubel.

De woning is volledig onderkelderd en voorzien van een inpandige garage. De kelder is opgedeeld in verschillende ruimtes, waarvan een ruimte momenteel ingericht als logeerkamer. Aansluitend aan deze ruimte is het mogelijk om een extra badkamer in te richten.

Extra troeven:

- Royaal perceel van 2307 m²
- Volledig gerenoveerd & instapklaar
- Op een kwartiertje fietsen of rijden van Maastricht
- Energiezuinige woning met zonnepanelen
- Panoramisch uitzicht op de omliggende velden

Benieuwd naar deze volledig gerenoveerde woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg