Royale, rustig gelegen bungalow op 2505 m² vlakbij Maastricht

Verkocht Lanaken Winevenstraat 28
Deze ruime woning met panoramisch zicht is omgeven door de groene velden in Veldwezelt, een gezellig grensdorp waar het aangenaam wonen is. Binnen een kwartiertje ben je in het bruisende Maastricht, maar ook de oprit van de E313 en E314 zijn vlot bereikbaar. Daarnaast zijn er ook supermarkten, een bakker, scholen, het openbaar vervoer en kinderopvang in de nabije omgeving.

Deze te renoveren bungalow omvat circa 140 m² woonoppervlakte en is ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je een ruime leefruimte van 35 m², deze is ideaal voor het inrichten van een gezellige zit- en eethoek. Aansluitend is er een praktische keuken met inbouwapparatuur van Bosch (keramische kookplaat, koelkast, oven en afwasmachine). Van hieruit heb je toegang tot de veranda die uitgeeft op de achtertuin.

De zongerichte achtertuin is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel rechtstreeks achter de woning is perfect voor het inrichten van een gezellige, ruime tuin. Via de oprit bereik je een garagegebouw met automatische poort die ruimte biedt ... voor twee wagens, een praktische tuinberging en een stalling.

Het achterste deel van de tuin is momenteel verpacht en wordt gebruikt voor landbouwdoeleinden.

Verder beschikt deze woonst over drie aangename slaapkamers van 9, 11 en 16 m² en een badkamer met douche, ligbad, toilet, bidet en lavabo.

De woning is volledig onderkelderd. Op kelderniveau is er dus nog veel praktische opbergruimte.

Extra troeven:

- Perceel van 2505 m²: ideaal voor paardenliefhebbers!
- Alle woonplezier op de benedenverdieping
- Toplocatie in rustige woonwijk
- Vlakbij Maastricht

Op zoek naar een charmante, rustig gelegen bungalow op een royaal perceel ? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer info!
Lees meer Verberg