Betaalbare, instapklare woning vlakbij hartje Lanaken

Verkocht Lanaken Heuvelstraat 31
Deze betaalbare gezinswoning bevindt zich op een perceel van 380 m² in Lanaken, op een steenworp afstand van het gezellige centrum met verschillende supermarkten en buurtwinkels. Binnen een kwartiertje bevind je je in het bruisende centrum van Maastricht, maar ook omliggende steden zijn makkelijk bereikbaar. Daarnaast liggen ook scholen en het openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Twee jaar geleden werd de woning voorzien van een nieuwe, moderne keuken. Een tiental jaren geleden werd het dak vernieuwd en geïsoleerd.

Er is circa 130 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je de leefruimte van bijna 40 m² met eet- en zithoek met gezellige gashaard. Aansluitend is er een gerenoveerde, moderne keuken met inbouwapparatuur (gasvuur, dampkap, spoelbak, oven).

Verder is er een badkamer met douche, lavabomeubel en afzonderlijk toilet.

Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers van 15 en 13 m². De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevindt zich een derde slaapkamer van 23 m².

Via ... een straatje langs de woning kan je de achtertuin bereiken. In de tuin is er een afzonderlijke garagegebouw met ruimte voor twee wagens. Bovendien heb je ook achterom toegang tot de tuin.

Wil jij een kijkje gaan nemen? Bel dan 089390990 of mail naar andreas@immofair.be!
Lees meer Verberg