Gerenoveerde, instapklare woning op perceel van 1529m² midden in het groen

Verkocht Lanaken Heiwyckstraat 80
Vlieg met ons door de woning via Video

Deze gerenoveerde woning is gelegen in een doodlopende straat op de grens Lanaken-Zutendaal. Deze centrale locatie zorgt ervoor dat supermarkten, scholen en omliggende steden zich in de nabije omgeving bevinden. Binnen 10 minuten bevind je je op de oprit van de E314 en ook Maastricht bereik je binnen 20 minuten. Daarnaast ben je hier op de rand van het bos waardoor de natuur zich letterlijk in de achtertuin bevindt.

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de lichtrijke en royale inkomhal bereik je de open keuken en leefruimte. De moderne keuken is uitgerust met kwaliteitsvolle inbouwapparatuur. De royale leefruimte met zit- en eethoek is voorzien van een luxueuze gashaard. Aansluitend is er een overdekt terras dat uitgeeft op de tuin. In de bosrijke, royale tuin is er een vijver en een zonnig terras.

Verder zijn er gelijkvloers twee slaapkamers, waarvan een momenteel ingericht als vestiaire, en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en ... lavabomeubel.

Op de eerste etage zijn er twee ruime slaapkamers van circa 20 m² en een afzonderlijk toilet. Bij een van de slaapkamers is er een extra zolderberging.

De woning is volledig onderkelderd. De kelder is opgedeeld in verschillende ruimtes, waarvan een garage met automatische poort.

Extra troeven:

- Perceel van maar liefst 1529 m²
- Residentieel gelegen in een bosrijke en rustige omgeving
- Volledig gerenoveerd & instapklaar
- Drie ruime slaapkamers
- Volledig onderkelderd
- Gelegen in een doodlopende straat

Benieuwd naar deze gerenoveerde, moderne woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg