Instapklare woning met grotten en monument op unieke locatie

Verkocht Kanne Avergat 24
Ben je op zoek naar een sfeervolle woning op een bijzondere locatie? Deze parel, gelegen tegen de grotten van Kanne, biedt een idyllische woonomgeving met een adembenemend uitzicht!

Kanne staat bekend om zijn buitengewone karakter dat zowel geschiedenis- als natuurliefhebbers aantrekt. Dit populaire grensdorpje van Riemst staat bekend om haar mergelgrotten, de jachthaven, Château Neercanne en vele andere toeristische trekpleisters doorheen het glooiende landschap zoals de mooiste wandel- en fietsroutes. Deze woning is eveneens gunstig gelegen nabij Maastricht.

De woning beschikt over een royale woonoppervlakte van circa 180 m² en is als volgt ingedeeld:

Via de entrée met trap kom je direct in de sfeervolle leefruimte terecht. Deze is ingedeeld in een knusse zithoek en eetkamer. Centraal staat hier een authentieke houtkachel.

Naastgelegen is er een moderne keuken (van 2020) met uitzicht op de achtertuin met terras en aansluitend kun je de grotten inlopen.

Verder is er op de benedenverdieping een afzonderlijk toilet en ... een ruime, praktische berging.
Aan de rechterzijde van de woning is er een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin met de ingang naar een tweede grot en een fietsenstalling.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer die volledig gerenoveerd is in 2023.

De geïsoleerde zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap: ideaal voor extra opslagruimte of voor het creëren van meerdere kamers.

Extra troeven:

- Instapklaar met een onderhoudsvriendelijke tuin
- Rustig gelegen vlakbij Maastricht
- Vier ruime slaapkamers
- Inpandige garage
- fantastisch uitzicht op de Brug van Kanne!

Ben jij op zoek naar een instapklare, ruime woning op een idyllisch plekje in Kanne? Bel dan vandaag nog naar 089 390 990 voor een bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg