Instapklare kangoeroewoning in het idyllische Kanne

Verkocht Kanne Avergat 31
Deze instapklare woning bevindt zich in het idyllische Kanne, ook wel ‘het witte mergeldorp’ genoemd. Het is gelegen in Zuid-Limburg, ten zuiden van Maastricht. Dit populaire grensdorpje van Riemst staat bekend om haar mergelgrotten, de jachthaven, Château Neercanne en vele andere toeristische trekpleisters doorheen het glooiende landschap zoals de mooiste wandel- en fietsroutes.

Deze woonst is perfect als kangoeroewoning, voor het uitoefenen van een bijberoep of het aanbieden van een studentenkamer.

Er is circa 150 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal op de gelijkvloerse verdieping heb je toegang tot de woonvertrekken. Allereerst bereik je de leefruimte, momenteel ingericht is als studio. Deze ruimte is uitgerust met een kleine keuken en geeft uit op de tuin. De onderhoudsvriendelijke tuin is perfect om te genieten van de rustige omgeving. Verder is er een inpandige garage met sectionaalpoort en ruimte voor één wagen.

Op de eerste etage is er een ruime leefruimte met open keuken. De moderne keuken is ... uitgerust met inbouwapparatuur. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het terras met panoramisch uitzicht op onder andere de Brug bij Kanne.

De tweede etage geeft uit op drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Vanuit praktisch elke ruimte heb je een fantastisch uitzicht over het landschap.

Extra troeven:

- Ideaal geschikt als kangoeroewoning
- Instapklaar met onderhoudsvriendelijke tuin
- Mogelijkheid tot vier slaapkamers
- Bijzondere ligging vlakbij Maastricht

Ben jij op zoek naar een instapklare en betaalbare woning in het pittoreske Kanne? Bel dan vandaag nog naar 089 390 990 voor een bezoek ter plaatse!
Lees meer Verberg