Charmante woning op unieke locatie

Verkocht Kanne Jekerstraat 4
Deze karakteristieke woning aan de waterkant is gelegen in Kanne: ook bekend als ‘het witte mergeldorp’ ten zuiden van Maastricht.
Dit populaire, pittoreske grensdorpje van Riemst staat bekend om zijn mergelgrotten, de jachthaven, het château Neercanne en vele andere toeristische trekpleisters doorheen het glooiende landschap.
Het huis in halfopen bebouwing is gebouwd in 1961 op een mooi perceel van 466m² als laatste woning aan de Jekerstraat. Hierdoor heb je een panoramisch zicht op het Albertkanaal en de bekende hangbrug van Kanne.
De woonst is gerenoveerd in de afgelopen jaren en heeft reeds een vernieuwd geïsoleerd dak, nieuwe vloeren, ramen in dubbele beglazing, een moderniseerde badkamer en aangepaste elektriciteit.
De indeling is als volgt:
De entree met trappenhal geeft uit op een knus ingerichte keuken met open zicht op de tuin en de Kannerbrug. Naastgelegen is er een compacte badkamer met een toilet, douche en lavabo.
Een dubbele houten schuifdeur scheidt de keuken van de woonkamer. Deze kamer van 30 m² is opgedeeld ... in een gezellige zithoek en eetkamer met zicht op het Albertkanaal.
De eerste verdieping heeft 2 ruime kamers van 12 m² en 15 m². Verder is er hier een vernieuwde badkamer met lavabo, toilet en ligbad. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is er een ruime mansardekamer van 44 m² die kan ingericht worden als 3de kamer.
In de tuin is er achter de woning een praktisch atelier en aparte tuinberging.
Verder is deze woning voorzien van een mergelkelder.
Er is mogelijkheid tot aankoop onder klein beschrijf (verlaagd registratierecht van 5% ipv 10 %).
Op zoek naar een supercharmante, betaalbare woning op een unieke locatie? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!
Lees meer Verberg