Moderne woning op droomlocatie

Verkocht Kanne Achter de hoven 14
Deze betaalbare, instapklare woning bevindt zich in het idyllische Kanne, ook wel ‘het witte mergeldorp’ genoemd. Het is gelegen ten zuiden van Maastricht. Dit populaire grensdorpje van Riemst staat bekend om haar mergelgrotten, de jachthaven, Château Neercanne en vele andere toeristische trekpleisters doorheen het glooiende landschap.

Deze woonst is gebouwd in 2015 op een mooi perceel van 213 m² en maakt deel uit van een rustige woonwijk, vlakbij prachtige fiets- en wandelroutes.

Er is circa 110 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op een lichtrijke leefruimte van circa 27 m². Via de kamerbrede raampartijen bereik je het royale terras van 40 m² en de zongerichte tuin. Van hieruit heb je een panoramisch uitzicht over de omliggende velden en de Sint Pietersberg. Verder is er een gemetseld tuinhuis aanwezig.

De moderne keuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, dampkap en spoelbak). Een leuk detail is dat je via het raampje in de ... keuken rechtstreeks contact hebt met de inkomhal. Naast de keuken is er een inpandige, verwarmde garage en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.

Op de eerste etage zijn er drie gezellig ingerichte slaapkamers met een oppervlakte van 16 m², 9 m² en 10 m². De ruimste kamer is voorzien van een dressing én airconditioning.

Extra troeven:

- Gelegen aan de Sint-Pietersberg
- Zuidgerichte tuin met terras
- Voorzien van rolluiken, vliegenramen & een zonnescherm!
- Ventilatiesysteem C+
- Instapklaar, betaalbaar en supergoed onderhouden

Op zoek naar een instapklare, energiezuinige woning op een unieke locatie? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg