Charmant gerenoveerde woning in Kanne, vlakbij Maastricht

Verkocht Kanne Brugstraat 12
Deze karakteristieke woning is gelegen in Kanne: ‘het witte mergeldorp’ ten zuiden van Maastricht. Dit populaire, pittoreske grensdorpje van Riemst staat bekend om zijn mergelgrotten, jachthaven, château Neercanne en vele andere toeristische trekpleisters. De mooie fiets- en wandelroutes doorheen het heuvelachtige landschap maken van deze ligging een absolute toplocatie.

Deze instapklare, recent gerenoveerde woning is als volgt ingedeeld:

Via de inkomhal kom je uit in een gezellige leefruimte met naastgelegen keuken. In de leefruimte is er een knusse zithoek en een op maat ingerichte bureau. Bovendien werd deze ruimte voorzien van kwaliteitsvolle inbouwkasten en een parketvloer. De moderne keuken met werkblad in composiet is uitgerust met zeer degelijke inbouwapparatuur (heteluchtoven, magnetron, inductiekookplaat, spoelbak, koelkast en vaatwasser). Onder de trap bevindt zich het gastentoilet en een extra opbergruimte. Hier geeft een luikje toegang naar de kruipkelder.

Op de eerste etage zijn er twee ruime slaapkamers van ... circa 12 m² en een badkamer met douche, toilet en lavabomeubel.

Via de nachthal bereik je met een vaste trap de zolderverdieping van circa 40 m². Deze etage met open nok en ontbloot gebinte is ingericht als een derde ruime slaapkamer en een extra badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Hier bevindt zich ook een aansluiting voor een wasmachine.

Aan de voorzijde van de woning is er ruimte voor twee wagens.

Extra troeven:

- Recent stijlvol gerenoveerd (2017-2020)
- Topligging in het pittoreske Kanne
- Constant vakantiegevoel
- Volledig ingerichte zolderverdieping met badkamer
- Dubbele autostandplaats
- Afzonderlijk garagegebouw + fietsenstalling

Op zoek naar rust, ruimte en comfort in het idyllische Kanne? Dan ben je hier aan het juiste adres! Stuur snel een mail naar info@immofair.be of bel 089 390 990!
Lees meer Verberg