Handelspand met woonst + te verkavelen bouwgrond

Verkocht Hoeselt Tongersesteenweg 185
Deze hoekwoning is commercieel goed gelegen in Werm (deelgemeente Hoeselt) op een mooi perceel van 906 m². Zowel Tongeren als Bilzen zijn vlakbij en de E 314 ligt op enkele autominuten.
Dit voormalig café heeft een privé-woonst met 4 slaapkamers, garage, ruime zolder, kelder én een leuke tuin. Er is een parking voorzien met ruimte voor minstens 6 parkeerplaatsen.
Links van de woning (gesitueerd aan de Tongersesteenweg) is er mogelijkheid tot het verkavelen van een bouwgrond dat geschikt is voor halfopen bebouwing.
De indeling van de woning is als volgt:
Op de benedenverdieping is er een verbruikerszaal met toog, een compacte keuken en een aparte toiletruimte voorzien. Het privégedeelte bestaat uit een woonkamer van 33 m², bureel, een ruime badkamer (ingericht met ligbad, douche, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast), berging en garage. Op de eerste verdieping geeft de ruime nachthal uit op 4 slaapkamers. De niet-ingerichte zolderverdieping is geïsoleerd en recent voorzien van een nieuw dak. Alle ramen zijn ... voorzien in pvc, dubbele beglazing.
Door deze commerciële ligging aan een drukke verbindingsweg leent dit pand zich ideaal voor horeca en kleinhandel! Graag meer info of liever een bezoek ter plaatse? Bel dan vandaag nog naar 0479/ 81 59 92 voor een afspraak ter plaatse!
Lees meer Verberg