Ruim en betaalbaar wonen in centrum Hoeselt!

Verkocht Hoeselt Beukenlaan 28
Ruim en betaalbaar wonen in centrum Hoeselt!

Deze toffe split-level woning ligt op een ruim perceel van 969 m² in het hartje van Hoeselt, op slechts enkele minuten van de E313 en omliggende steden. Zowel het openbaar vervoer, scholen, bakkers en winkels zijn op wandelafstand bereikbaar.

Deze deels gerenoveerde woonst is gebouwd in 1963 en beschikt over 160 m² woonplezier met een ruime woonkamer, een leefkeuken, 3 aangename slaapkamers en een afzonderlijke bureelruimte. Verder is er een ruime kelder met inpandige garage en een afzonderlijk garagegebouw.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met ingebouwde kastenwand geeft toegang tot de ruime woonkamer in L-vorm en de leefkeuken. De brede raampartijen in deze ruimtes zorgen voor een mooie lichtinval en zijn voorzien van automatische rolluiken.
In de leefkeuken is er een knusse ontbijthoek. De keuken heeft recente inbouwapparatuur (keramische kookplaat en dampkap, dubbele spoelbakken en een heteluchtoven). Ook van hieruit heb je een open zicht op het terras en de omheinde ... achtertuin.

Ook op de benedenverdieping is er een bureelruimte die eveneens perfect als vierde slaapkamer kan dienen. Deze ruimte is ook bereikbaar via een afzonderlijke toegangsdeur. Ideaal dus voor vrije beroepers!
Verder is er een betegelde badkamer (met douchecabine en lavabomeubel) en een afzonderlijk gastentoilet.
Via een korte trap kom je terecht in de slaapvleugel. De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers met een oppervlakte van 14 m², 12 m² en 9 m². De ruimste kamer heeft toegang tot een privé-balkonterrasje.

Deze split-level woonst is volledig onderkelderd met een inpandige garage voorzien van een recente, automatische sectionaalpoort; een wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en een voorraadberging.

De zongerichte achtertuin met terras en gazon is volledig omheind en beschikt eveneens over een losstaand garagegebouw.

Ben jij op zoek naar betaalbaar wonen in een toffe woonomgeving met veel ruimte, zowel binnen als buiten? Bel dan vandaag nog naar 0472/ 930779 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg