Rustig gelegen vrijstaande villa

Verkocht Hees Tombestraat 46
Deze vrijstaande villa is landelijk gelegen in Hees: een gezellig dorpje in Bilzen, op slechts enkele kilometers van Maastricht. Het is gebouwd in 1998 op een ruim hoekperceel van 1656 m² met zicht op open velden.

Indeling gelijkvloers:

De inkomhal met vestiaire geeft uit op een apart gastentoilet en de leefruimte met semi-open keuken. Hier is er gekozen voor een stijlvolle vloer in Nepalese kwartsiet. De grote raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Vanuit praktisch elke ruimte heb je een panoramisch zicht op het overdekt terras en de achterliggende tuin. De leefruimte is ingedeeld in een knusse zithoek, ruime eetkamer en open bureelruimte. Het overdekte terras kan ook makkelijk bij de leefruimte betrokken worden. De keuken met ontbijthoek is ingericht met kwalitatieve apparatuur (inductiekookplaat, inbouwkoelkast en combi-oven) en heeft een werkblad in graniet. Naastgelegen is er een praktische bijkeuken met wasplaats.

Het tijdloze steentapijt op de 1ste verdieping zorgt voor een warme aanblik. De nachthal ... geeft uit op 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom heeft een eigen, praktische inloopdressing. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad, douche, toilet én bidet. Via een valluik kan je de goed geïsoleerde bergzolder bereiken.

In de kelderverdieping is er ook aan de wijnliefhebber gedacht. De kelder met gemetste nissen in baksteen biedt ruimte aan een riante wijnvoorraad. De ondergrondse garage is toegankelijk via een automatische poort. Verder is er hier een werkatelier en een cv-ruimte.

De zongerichte achtertuin is zorgvuldig ontworpen door tuinarchitect Meyers. Hier geldt weinig onderhoud en veel genot. Aan de naastgelegen landweg is er een 6 meter brede poort die toegang biedt aan een ruime carport (ideaal voor mobilhomes).

Op zoek naar een tijdloze villa op een rustig gelegen en ruim perceel? Bel dan vandaag naar 0479/815992 voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg