Verrassend ruim en rustig gelegen landhuis met extra wooneenheid.

Verkocht Genoelselderen St-Maartenstraat 26
Deze ruime, open bebouwing is rustig gelegen aan de Sint-Maartenstraat 26, in het prachtige en landelijke Genoelselderen (deelgemeente van Riemst) in de buurt van het gerenommeerde wijnkasteel met zijn mooie wandelroutes.
Met een prachtige zonovergoten tuin en vijverpartij, een inpandige garage, 4 slaapkamers en 2 badkamers heeft deze volledig onderkelderde woning alle troeven in huis om gezellig en comfortabel te wonen!
Beschrijving van de woning als volgt:
Het gelijkvloers is opgedeeld in een royale inkomhall die uitgeeft op 2 van de 4 slaapkamers; een ruime badkamer (lavabo, ligbad en bidet), een apart gastentoilet en een riante leefruimte die is onderverdeeld in een zithoek, een eetkamer en een leefkeuken. De vele raampartijen laten deze vertrekken baden in het zonlicht. Via de achterdeur komt men uit op een charmant overdekt terras dat uitkijkt op de vijverpartij met regenwaterput. Verder vinden we op het gelijkvloers nog een inpandige garage en een ruime bijkeuken met doucheruimte en toegang naar de tuin. Het gelijkvloers ... dient licht opgefrist te worden.
De eerste verdieping werd ongeveer tien jaar geleden verbouwd en gemoderniseerd tot een volwaardige wooneenheid. Er is geen apart huisnummer toegekend en kan dus bijgevolg niet verhuurd worden, maar het is wel een droom voor bijvoorbeeld oudere inwonende kinderen!
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap met traphall. De vloeren zijn hier allen in laminaat met parketmotief.
De eerste ingerichte ruimte bestaat uit een mooie, open leefkeuken (uitgerust met kookeiland en granieten werkblad) en een gezellige zitplaats. De verloren hoekruimtes op deze verdieping zijn overal perfect ingevuld met handige maatkasten. Ook het naastliggend vertrek is via een op maat gemaakte kastenwand handig opgesplitst in een badkamer (toilet, doucheruimte en lavabo) en een aangename slaapkamer. Verder is er nog een vierde slaapkamer of bureelruimte met in de wanden praktische inbouwkasten.
De woning is volledig onderkelderd met deels voorraadkelders met technische ruimte en deels kruipkelder.
Via de grote oprit met voldoende parkeergelegenheid komen we in de mooi aangelegde tuin met een serre, een kippenren en een hondenhok. Via een achterliggend verkavelingsweggetje kan men het perceel ook langs de achterzijde bereiken.
Bent u op zoek naar een thuis vol lucht, licht en ruimte? Dan bent u bij deze droomwoning aan het juiste adres!
Lees meer Verberg