Authentieke woning met 4 slaapkamers en romantische tuin

Verkocht Genoelselderen Boudewijnstraat 5 A
Deze woonst bevindt zich in Genoelselderen: een gezellige deelgemeente van Riemst. Zowel Maastricht, Tongeren, Bilzen als de E 313 en E 314 zijn heel vlot bereikbaar.
De woning in halfopen bebouwing ligt aan een rustige, verkeersluwe straat op een zuidoost georiënteerd perceel van 978 m².
In dit huis uit de jaren 60 vind je een toffe mix van klassieke en eigentijdse elementen. Hier worden hoge plafonds met sierlijsten, schouwen en authentieke deuren stijlvol gecombineerd met modern comfort.
De indeling van de woning is als volgt:
De royale hal met karakteristiek trappenhuis heeft een originele eiken trap met sierlijke gietijzeren trapleuning. Verder is er een gastentoilet met wasbakje en een vestiairehoek .
In de sfeervolle woonkamer met knusse zithoek springen de open haard, het hoge plafond en de gegoten betonvloer direct in het oog. Grote raampartijen zorgen hier voor een mooie lichtinval.
De gezellige eetkamer van 15 m² heeft een originele schouwmantel en grenst aan de achtertuin: via de schuifpui kom je direct uit op het ... terras.
Naastgelegen is er een vernieuwde, praktische keuken met 6-pitsgasvuur; koelkast; combi-oven en vaatwasser. Ook van hieruit heb je optimaal tuincontact via het raampartij met terrasdeur.

De stijlvolle bordestrap geeft uit op de tussenverdieping: deze is momenteel ingericht als badkamer. De mooi vernieuwde badkamer heeft als eye-catcher een prachtige, vrijstaande retro-badkuip op pootjes. Verder is er een douchecabine en een lavabo.
Op de eerste etage geeft de overloop toegang tot drie gezellig ingerichte slaapvertrekken van 16 m², 15 m² en 12 m².
De zolderverdieping met ontblote eiken balkenstructuur is momenteel ingericht als knusse studio met een aparte atelierruimte. Deze smaakvol ingerichte ruimte heeft een oppervlakte van 40 m².
De oprit aan de zijkant van de woning leidt naar het garagegebouw (de linkergarage is eigendom van de buren). Aan de achterzijde van het garagegebouw is er een technische ruimte en extra atelier/bureel met zicht op de romantische tuin.

Ben jij op zoek naar een karaktervolle, ruime én energiezuinige woning? Bel dan vandaag nog voor een afspraak via 0479/815992. Bovendien komt deze woning in aanmerking voor klein beschrijf!
Lees meer Verberg