Betaalbaar wonen vlakbij centrum Genk!

Verkocht Genk Kempenlaan 27
Deze ruime woning in halfopen bebouwing dateert van 1951 en ligt op een zongericht perceel van 361 m². Er zijn 4 slaapkamers, een inpandige garage en een kelder.

Door de rustige ligging, maar toch vlakbij het bruisende centrum van Genk en de autosnelweg, vormt deze locatie de ideale plek om te wonen! Eveneens het station, bushalte, de Molenvijvers en scholen zijn op wandelafstand. Kortom: in deze rustige buurt “Vlakveld” is het aangenaam wonen!

Er is maar liefst 217 m² woonoppervlakte en die is ingedeeld als volgt:
De inkomhal met gastentoilet leidt naar de woonkamer en de keuken met eetkamer. Via de ruime berging en bijkeuken kun je de inpandige garage en tuin bereiken. De eerste verdieping geeft uit op 3 aangename slaapkamers van 18 m², 12 m² en 10 m² en een betegelde badkamer. De badkamer is enkele jaren geleden vernieuwd en ingericht met een douche, een nachttoilet en een lavabomeubel.

Ook de zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier geeft de nachthal uit op een slaapkamer van 13 m²; een extra ... zolderruimte en een compacte linnenkamer.
De woning is onderkelderd met verschillende kelderruimtes en een technische ruimte met centrale verwarmingsketel. De Viessmann-stookolieketel is recent vernieuwd in 2017.
Deze woning dient grondig gerenoveerd te worden.

Op zoek naar een betaalbare woning dat je kan inrichten volgens eigen smaak en budget, en dit op een absolute toplocatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg