Instapklare gezinswoning op 1440 m² op toplocatie

Verkocht Genk Wiekstraat 109
Deze halfopen, perfect onderhouden woning bevindt zich in een geliefde wijk in Boxbergheide. Zowel het centrum van Genk, Hasselt, de oprit E314 en E313, scholen en het openbaar vervoer als het station van Genk en bushaltes liggen vlakbij. Bovendien ben je ook binnen enkele minuten in Bokrijk of bij De Molenvijvers van Genk. Alle supermarkten en winkels liggen letterlijk op een steenworp afstand!

In 2021 werd het sanitair en de badkamer volledig vernieuwd.

Er is circa 170 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet bereik je een lichtrijke leefruimte in L-vorm, ingedeeld als eet- en zithoek. Centraal in de leefruimte bevindt zich een gezellige inbouwhaard. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en er is een aangenaam contact met het aansluitend terras en de royale achtertuin. Naastgelegen is er een praktische keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, spoelbak, keramische kookplaat, dampkap & oven). De naastgelegen kamer is momenteel ingericht als extra bergruimte, maar deze kan ook ... perfect dienen als afzonderlijk bureau.

De zuidgerichte tuin is tot in de puntjes verzorgd en beschikt over een zonnig terras met zonneluifel. Het afzonderlijk garagegebouw biedt ruimte voor een wagen, fietsen en tuinmateriaal. Achter de aangelegde tuin is er nog een ruime weide: ideaal als moestuin, als speelweide of voor dieren!

Op de eerste etage bereik je via een ruime nachthal drie aangename slaapkamers met een oppervlakte van 20, 17 en 14 m². De recent gemoderniseerde badkamer beschikt over een inloopdouche en een lavabomeubel.

Op kelderniveau is er een ruime kelderberging aanwezig.

Extra troeven:

- Toplocatie nabij hartje Genk én Hasselt
- Zuidgericht, royaal perceel van 1440 m²
- Perfect onderhouden en voorzien van degelijke materialen

Op zoek naar een degelijke, betaalbare woning met een royale tuin op een absolute toplocatie? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg