Instapklare gezinswoning in doodlopende straat vlakbij centrum Genk

Verkocht Genk Langstukweg 28
Deze charmante woning ligt in een doodlopende straat vlakbij het bruisende centrum van Genk. Zowel de E314 als omliggende steden zoals Hasselt, Diepenbeek en Maasmechelen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Maar ook supermarkten, scholen, het openbaar vervoer en het station van Genk bevinden zich vlakbij. Deze locatie vormt door de combinatie van rust en centrale ligging de ideale plek om te wonen!

Er is circa 160 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met maatkasten en gastentoilet heb je toegang tot de leefruimte. Deze royale en gezellige ruimte bestaat uit een zit-, eet- en bureauhoek. De grote ramen zorgen hier voor zeer veel lichtinval en een aangenaam contact met de tuin. De zongerichte tuin is volledig omheind en beschikt over een beklinkerd terras en tuinhuis.

Aansluitend aan de leefruimte is er de keuken. De keuken met eethoek is voorzien van inbouwapparatuur: Amerikaanse koelkast van Samsung, inductiekookplaat, oven, magnetron en spoelbak. Naastgelegen is er een berging met aansluiting voor ... droogkast en wasmachine en maatkasten, ideaal als extra opbergruimte en voorraadkast.

Verder zijn er twee slaapkamers van 22 en 17 m². De eerste slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer met douche en lavabomeubel. Ook de tweede slaapkamers beschikt over een badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. Er is bovendien nog de mogelijkheid om extra kamers te creëren onder het dak!

Extra troeven:

- Al het woonplezier gelijkvloers
- Gelegen in een doodlopende straat
- Twee badkamers
- Veel lichtinval en tuincontact
- Instapklaar

Benieuwd naar deze charmante, rustig gelegen gezinswoning vlakbij hartje Genk? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak!
Lees meer Verberg