Instapklare moderne gezinswoning met veel licht en ruimte

Verkocht Gellik Dorpsstraat 5
Deze moderne, energiezuinige woning is gebouwd in 2005 op een mooi perceel van 303 m².
Het is uitstekend gelegen in Gellik (Lanaken), vlakbij Maastricht en op slechts 20 minuten van Genk. In de nabije omgeving tref je gezellige fietsroutes, openbaar vervoer, school en winkels aan.

Deze halfopen bebouwing wordt gekenmerkt door een tijdloos en hedendaags interieur met grote raampartijen en een open vide voor optimaal daglicht.
Indeling:

De glazen entree met vestiairehoek en gastentoilet leidt naar de open leefruimte in L-vorm. Hier vloeien de woonvertrekken en open keuken naadloos in elkaar over. De grote glaspartijen en de open vide versterken hier het gevoel van ruimtelijkheid en het contact met de tuin. Zowel de leefruimtes als de keuken hebben vloerverwarming.

De ruime keuken met eiland is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur (waaronder combi-oven met steamer, vaatwasser, koelkast, inox spoelbak en keramisch fornuis). Naastgelegen is er een praktische bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Hier ... is de hoogrendementsketel op aardgas (Viessmann) geïnstalleerd.

De zuidwest georiënteerde tuin heeft 2 aangelegde terrassen en een ruim tuinhuis. In de zomer zorgen de platanen en het automatische zonneluifel hier voor een aangename schaduw en privacy.

Via de open trap in wengéhout kom je terecht op de eerste étage. De nachthal heeft een apart nachttoilet en geeft uit op een praktisch ingerichte bureelruimte. Verder zijn er 3 aangename slaapkamers (13 m², 12 m², 10 m²) en een handige inbouwdressing. De betegelde badkamer met handdoekradiator is uitgerust met een dubbele lavabo, een ligbad en een douchecabine. Alle ramen op deze verdieping zijn voorzien van een automatisch rolluiksysteem. De oprit biedt parkeergelegenheid voor 6 wagens.

Deze energiezuinige woning komt in aanmerking voor verkoop onder het verlaagd registratierecht (5% i.p.v. 10 %!).

Ben jij op zoek naar een strakke woning aan een strakke prijs? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezoekje aan deze instapklare woning met uitzonderlijke lichtinval!
Lees meer Verberg