Ruime gezinswoning met tuin in gezellige buurt

Verkocht Gellik Vlootgracht 13
Deze woonst in halfopen bebouwing ligt aan de Vlootgracht: een rustige straat in het heuvelachtige en groene Gellik. Gellik is een deelgemeente van Lanaken en één van de meest geliefde dorpjes van de omstreken om te wonen! Zowel scholen, bakker, supermarkt, apotheek en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Ondanks haar rustige locatie, zijn omliggende steden als Bilzen, Genk, Maastricht en het centrum van Lanaken vlot bereikbaar.
Het huis heeft 4 kamers, een leuke tuin en garage en is gelegen op een mooi, volledig zuidgeoriënteerd perceel van 574 m². Deze woning dient gerenoveerd te worden.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: via de beklinkerde zij-oprit met poort bereik je de inkom- met trappenhal. Deze geeft uit op een ruime woonkamer van 26 m² met zicht op het voortuintje.
De ruime leefkeuken van 30m² met eetkamer is in L-vorm en heeft een mooie lichtinval. Naastgelegen is er een veranda (met afzonderlijk toilet) die uitkijkt op het overdekte terras.
Tussen de woning en de tuin zijn er nog extra ruimtes die ... ideaal zijn als opslagplaats of werkruimte!
1ste verdieping: de nachthal geeft uit op 4 gezellige slaapkamers en een badkamer. De ruime slaapkamers hebben een oppervlakte van 15, 11, 7,5 en 13 m². De badkamer is momenteel uitgerust met een lavabo; een douche in ligbad en toilet.
De zolderverdieping is bereikbaar via een zolderluik en biedt mogelijkheid voor extra woonruimte.
Eveneens is er een praktische bergkelder voorzien (bereikbaar via de keuken).

Deze woning komt in aanmerking voor aankoop onder klein beschrijf (5% ipv 10% registratierechten).
Deze ruime, betaalbare woning met veel potentieel is ideaal om er een gezellige thuis van te maken.
Interesse? Bel dan vandaag nog voor meer info of bezichtiging!
Lees meer Verberg