Tof gerenoveerde gezinswoning op 574 m²

Verkocht Gellik Vlootgracht 13
Deze leuke, gemoderniseerde woning ligt in een rustige straat van het heuvelachtige, groene Gellik. In deze geliefde deelgemeente van Lanaken vind je zowel buurtwinkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer terug. Hier is het ideaal om te wonen in alle rust én met een vlotte bereikbaarheid naar omliggende steden!

Deze woning in halfopen bebouwing ligt op een zuidgeoriënteerd perceel van 574 m². In 2017 werd het sanitair en de elektriciteit vernieuwd en werden de ramen en vloer vervangen. De keuken en de badkamer werden in 2018 gerenoveerd.

Er is circa 150 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op een ruime woonkamer van circa 26 m². Het panoramisch raam zorgt hier voor een aangenaam contact met de groene omgeving. De moderne leefkeuken met eiland eetkamer in L-vorm van circa 33 m² is uitgerust met degelijke apparatuur (inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser). Naastgelegen is er een veranda met gastentoilet die uitgeeft op een gezellig overdekt terrasje.

Verder is er op de ... benedenverdieping extra opbergruimte: deze kan perfect dienen als opslagplaats of atelier.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op drie tof ingerichte slaapkamers van 15, 13 en 11 m², een badkamer en een afzonderlijk nachttoilet. De moderne badkamer is uitgerust met een lavabomeubel en een douchecabine.

De geïsoleerde zolderverdieping is bereikbaar via een zolderluik en biedt mogelijkheid voor extra woonruimte.

Op kelderniveau is er een praktische kelderberging.

Extra troeven:

- Betaalbare woning op ruim perceel
- Grotendeels gerenoveerd
- Zongericht perceel van 574 m²
- Drie leuke slaapkamers

Op zoek naar een betaalbare, tof ingerichte woning in het geliefde Gellik? Bel naar 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg