Betaalbare, knusse woning op uitzonderlijke locatie in Voeren

Verkocht Fourons Kloosterstraat 12 B
Deze woning maakt deel uit van domein Brouwershof (vijf woningen) en is gelegen in het idyllische 's Gravenvoeren. Het is een interessante investering voor iedereen die op zoek is naar een rustige woning op een bijzonder locatie. De woning is gelegen in een prachtige omgeving die bekend staat om zijn wandel- en fietsroutes en biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en het buitenleven.

De woning is bijzonder betaalbaar en beschikt op de gelijkvloerse etage over een praktische keuken met leefruimte en afzonderlijk toilet. Het terras is een heerlijke plek om buiten te ontspannen en te genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over een gemeenschappelijke tuin waar je kan genieten van het buitenleven.

Voor de deur is er een eigen parkeerplaats, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust.

Met zijn charmante karakter en betaalbare prijs, is deze woning een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een tweede woning ... of een investeringspand met een vakantiegevoel.

Zelf eens een kijkje nemen? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg