Toffe, ruime gezinswoning met leuke tuin

Verkocht Eigenbilzen Fietenstraat 18
Deze charmante woning is goed gelegen op een ruim en zongericht perceel van 881 m² met open zicht op de groene omgeving. Zowel supermarkten, buurtwinkels, een basisschool en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Eveneens het centrum van Bilzen, Genk en de autosnelweg zijn vlot bereikbaar.

Deze woonst in halfopen bebouwing is gebouwd in 1969 en heeft 3 slaapkamers, een kelder met inpandige garage, een geïsoleerde zolder en een ruime, zuid-oostgerichte tuin. Deze volledig omheinde achtertuin is eveneens bereikbaar via de beklinkerde zij-oprit.
De afgelopen jaren is de woning deels gerenoveerd. In 2007 zijn de ramen en deuren vervangen in pvc met dubbele beglazing. Het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2014 en de cv-ketel op stookolie dateert van 2004. Ook de elektriciteit is volledig in orde: een blanco keuringsattest is aanwezig. De rest van het interieur (keuken, badkamer, vloeren e.a.) dient grondig gerenoveerd te worden en kan volledig ingericht worden naar eigen smaak.
De indeling van de woning is als volgt: ...
De inkomhal met gastentoilet en trap geeft uit op de woonvertrekken en de kelderverdieping. Vanuit de leefkeuken heb je een open zicht over de achtertuin. De keuken zelf is voorzien van een basic uitrusting. Via de naastgelegen berging (met aansluiting voor wasmachine) heb je toegang tot de achtertuin. De gezellige woonkamer in L-vorm heeft een oppervlakte van 30 m². Via de grote raampartijen heb je hier een mooie lichtinval.
Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is betegeld en uitgerust met een ligbad en een lavabomeubel.
De afmetingen van de 3 slaapkamers bedragen 16 m², 13 m² en 8 m².

De zolderverdieping is bereikbaar via een valtrap in de nachthall. De kelderverdieping is ingedeeld in een inpandige garage en een technische ruimte.

Ben jij op zoek naar een toffe gezinswoning met veel potentieel en een leuke tuin? Wens je graag zelf je interieur te bepalen? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg