Charmante, volledig gerenoveerde woning

Verkocht Dilsen-Stokkem Arnold Sauwenlaan 60
Deze voormalige bakkershoeve uit de jaren ’30 ligt in het geliefde Stokkem (Dilsen-Stokkem), vlakbij natuurgebied ‘De Wissen’ aan de Nederlandse grens. Zowel Maaseik, Genk en Sittard als de autostrade zijn van hieruit vlot bereikbaar. Ook winkels, scholen en openbaar vervoer zijn vlakbij.

Deze ruime woning in halfopen bebouwing ligt op een zongericht perceel van 797 m² en heeft in 2011 een totaalrenovatie ondergaan (dak, zonnepanelen, cv, electra, sanitair etc.).

In dit huis vind je een toffe mix van klassieke en eigentijdse elementen. Hier worden hoge plafonds en authentieke houten vloeren stijlvol gecombineerd met modern comfort.
Er is maar liefst 270 m² woonoppervlakte die is ingedeeld als volgt:

De royale inkomhal met originele houten trap leidt tot op de zolderverdieping. De inkom geeft uit op de leefkeuken en de woonkamer. De airco met buitenunit houdt het tijdens de zomers binnen lekker koel, maar kan eveneens dienen als extra warmtebron in de koude dagen. De woonkamer is ingedeeld in een eetkamer en een gezellige ... zithoek met centraal een ingebouwde haard op hout. Hier geven de schuiframen rechtstreeks uit op het omsloten terrasgedeelte.

De ruime leefkeuken is geïnstalleerd in 2015 en uitgerust met degelijke keukenapparatuur (2 koelkasten, 2 diepvriezers, inductiefornuis met dampkap, vaatwasser, combi-oven en magnetron) en zéér veel kastruimte.

Naastgelegen is er een proper betegelde bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger en spoelbak. Eveneens is er een douchecabine en een afzonderlijk gastentoilet.
In het atelier waar de voormalige bakkersoven zich bevond, is er een 2de keuken geïnstalleerd. Deze geeft via een ruime schuifpui rechtstreeks uit op het 2de terras en de achtertuin. Ideaal voor bij tuinfeesten!

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op de badkamer en 3 ruime, charmant ingerichte slaapkamers met een oppervlakte van 19 m², 17m² en 15 m².
De stijlvol vernieuwde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, nachttoilet en lavabomeubel.

De niet-ingerichte zolderverdieping is geïsoleerd en biedt makkelijk ruimte voor nog 3 extra kamers. Verder is er een kelderberging en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort.
De omsloten achtertuin is mooi ingericht en toegankelijk met de wagen via het achterliggend steegje.

Deze woning heeft een energiezuinige score van 202 kWh/jaar dankzij de 30 zonnepanelen (met certificaten), de condenserende aardgasketel en de ramen in dubbel glas.

Ben jij op zoek naar een karaktervolle, ruime én energiezuinige woning voorzien van alle comfort? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg