Nieuwbouwwoning op perceel van 614 m²

Verkocht Boorsem Grotestraat 49
Deze energiezuinige nieuwbouwwoning is gelegen in Boorsem, een rustige deelgemeente van Maasmechelen, op een perceel van 614 m². De woning bevindt zich in een rustige, residentiële woonwijk vlakbij tal van wandel- en fietsroutes.

Er is circa 140 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet heb je toegang tot de ruime leefruimte met open keuken. Naast de keuken is er een praktische bergruimte. Via het royale schuifraam in de leefruimte bereik je het terras en de tuin.

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers van 14, 14 en 11 m² en een ruime badkamer. Verder is er een berging waarin zich de centrale verwarmingsinstallatie bevindt.

De woning is volledig onderkelderd met een kruipkelder.

De woning kan worden aangekocht op de onderstaande afwerkingsmanieren:
- Casco voor €276.000,00 (excl. 21% btw)(wind- en waterdicht)
- Casco + voor €312.000,00 (excl. 21% btw)(casco met technieken (elektriciteit, sanitair, zonnepanelen (2,5kW), centrale verwarming (warmtepomp), ventilatiesysteem D en ... chape- en pleisterwerken)
- Afgewerkt voor €340.000,00 (excl. 21% btw)(casco + met vloeren, deuren, trap, badkamer & keuken)

Deze woning is uitgerust met een regenwaterput van 10.000 liter en hoogrendementsbeglazing met PVC-kozijnen. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om meer zonnepanelen te plaatsen. Daarnaast is er ook mogelijk om een carport aan te kopen.

Extra troeven:

- Drie slaapkamers
- Perceel van 614 m²
- Gelegen in een rustige residentiële woonwijk
- Vlakbij het fietsroutenetwerk en wandelroutes
- Mogelijkheid tot aankoop casco, casco+ of afgewerkt

Benieuwd naar deze nieuwbouwwoning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg