VERKOCHT: Instapklare, ruime woning in toffe buurt

Verkocht Bilzen Violierenstraat 25
VERKOCHT Deze ruime, energiezuinige woning ligt op een mooi perceel van 540 m² in een rustige buurt van Munsterbilzen. Zowel winkels, scholen, invalswegen en openbaar vervoer zijn vlakbij.
Deze halfopen bebouwing is goed onderhouden en heeft alles in huis voor comfortabel te wonen: 3 ruime slaapkamers, een inpandige garage, een carport en een zongerichte achtertuin.
De indeling van de woning is als volgt:
De inkomhal met afzonderlijk gastentoilet leidt naar de woonvertrekken. De leefruimte met semi-open keuken is in L-vorm. Hier zorgen de grote ramen zorgen voor een mooie lichtinval. Ook de recent geplaatste pelletkachel creëert extra sfeer. Via de raamdeuren bereik je het overdekte terras en de zuidwest-gerichte omheinde tuin. De tuin is volledig omheind: hier geniet je van alle privacy!
De keuken met ontbijthoek is ingericht met ingebouwde keukenapparatuur. Aansluitend is er een ruime berging (met wasplaats en douche) en een inpandige garage.
De bovenverdieping is als volgt ingericht: de overloop leidt naar 3 ruime ... slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een toilet, een ligbad en een badkamermeubel. Aan één van de kamers is er nog een aparte ruimte voorzien: deze is ideaal als bergzolder of dressing.
De afgelopen jaren zijn er verschillende aanpassingen gedaan: de aardgaswandketel is vernieuwd, er is een waterverzachter geplaatst, de zolder is extra geïsoleerd en het terras heeft een degelijke terrasoverkapping gekregen. Ook is er op de beklinkerde oprit een praktische carport geplaatst.

Ben jij op zoek naar een ruime, energiezuinige én betaalbare woning op een superlocatie ? Bel dan vandaag nog voor een bezichtiging aan deze gezellige woonst… Klein beschrijf is mogelijk!
Lees meer Verberg