Bungalow op toplocatie

Verkocht Bilzen Tabaartstraat 34
Deze aantrekkelijke splitlevel woning is bijzonder rustig gelegen aan de stadsrand van Bilzen. De woning is gebouwd in 1978 op een zuidelijk georiënteerd perceel van 1158 m².
Omliggende steden zoals Maastricht, Genk en Tongeren alsook de autosnelwegen zijn van hieruit zeer vlot bereikbaar. Het bruisende centrum van Bilzen ligt op enkele minuten wandelafstand.
Deze splitlevel is als volgt ingedeeld:
De inkomhal leidt naar de slaapvleugel en de woonvertrekken. De leefruimte van 40m² is ingedeeld in een woon- en eetkamer. Hier geniet je van extra-veel lichtinval dankzij de brede raampartijen in driedubbel glas. Een korte trap geeft uit op een knusse zithoek met centraal de open haard op hout.
Vanuit deze leefruimtes heb je een open zicht op de omheinde tuin met een betegeld terras dat voorzien is van overkapping. De tuin is ingericht met deels gazon, een moestuintje met serre en een petanquebaan.
De leefkeuken is tijdloos ingericht en voorzien van keukenapparatuur (vaatwasser, koelkast, fornuis met dampkap). Van hieruit heb je ... een prachtig zicht over de velden.
De slaapvleugel is ingericht als volgt:
De nachthal leidt naar 3 aangename slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 14m², 12m² en 9m² en zijn -net als in de nachthal- voorzien van een ingebouwde kastenwand.

De badkamer met lichtkoepel is volledig betegeld en ingericht met een ligbad, een douchecabine en een badkamermeubel.
Deze bungalow heeft een ingerichte kelderverdieping bestaande uit een ruime garage, een praktische bergplaats, een speelkamer, een atelier en een wijnkelder. De garage is 60 m² en voorzien van 2 automatische sectionaalpoorten.

Deze woning wordt verwarmd op stookolie.
De verwarmingsketel en zonneboiler zorgen voor de opwarming van het sanitair. Deze installatie werd in 2015 volledig vernieuwd.
Er is tevens een regenwaterput van 5000L.

Ben jij op zoek naar een rustig gelegen, tijdloze bungalow, vlakbij het bruisende Bilzen? Bel dan vandaag nog 0479/81 59 92 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg