Riante gezinswoning met panoramisch zicht

Verkocht Bilzen Haenenstraat 8
Vlieg met ons mee via: https://youtu.be/7UP3AQBgB-o

Deze ruime, energiezuinige gezinswoning van 2003 is landelijk gelegen in Eigenbilzen, vlakbij het bruisende stadje Bilzen. Zowel scholen, winkels als de oprit E313 en E314 bevinden zich vlakbij. Van hieruit zijn Genk, Hasselt én Maastricht zeer vlot bereikbaar.

Deze royale, vrijstaande woonst ligt op een zongericht perceel van maar liefst 1028 m². In 2016 werd het interieur stijlvol gerenoveerd. Onder andere de volledige benedenverdieping en de vloeren op de bovenverdieping zijn in een nieuw jasje gestoken. Door de plaatsing van een zonneboiler en 26 zonnepanelen haalt deze woonst een energiezuinige EPC score van slechts 155 kWh/m² jaar.

Er is hier maar liefst 290m² woonplezier ingedeeld als volgt:

Op de benedenverdieping geeft de riante inkomhal met vestiairehoek uit op een afzonderlijke praktijkruimte en op de woonvertrekken.

Deze sfeervolle, royale vertrekken hebben een oppervlakte van 80 m² en zijn ingedeeld in een leefruimte, een open keuken, een knusse ... zithoek en aansluitend een eetkamer. De ingebouwde gashaard zorgt hier voor extra sfeer en charme.
De brede raampartijen zorgen voor een lichtrijk interieur en geven een open zicht op het terras, de achtertuin en de achtergelegen velden.

In de open keuken met kookeiland is er degelijke inbouwapparatuur voorzien (inductievuur, koelkast, vaatwasser).

Verder bevindt zich op de benedenverdieping:
- een bureelruimte (of extra slaapkamer)
- een ruime berging (met inbouwkasten, aansluiting wasmachine en droogkast en inloopdouche)
- een praktijkruimte
- een afzonderlijk gastentoilet.

Op de eerste verdieping geeft de overloop uit op een nachthal met 4 riante slaapkamers en een luxe badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad, een lavabomeubel, een inloopdouche, een toilet en een praktische waskoker.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van 22 m², 20 m² en twee van 19 m². Alle kamers zijn voorzien van een ingebouwde kastenwand.

Op kelderniveau bevindt een technische ruimte, een voorraadkelder en een ruime, inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Hier is er voldoende ruimte voor 2 wagens, fietsen en tuingerief.
Verder is er een ruime, geïsoleerde zolderverdieping (voorzien van dakramen) bereikbaar via een vlizotrap.
De riante, zuidoost-gerichte achtertuin is volledig omheind: hier geniet je van alle privacy. Het terras is beklinkerd en deels overdekt. Hier geniet je van het uitzicht op de visvijver en de achterliggende velden.

Extra troeven:

- Perfecte woning voor combi werk & privé

- Ideaal voor grote gezinnen

- Instapklaar en energiezuinig

- Voorzien van alarm en deels rolluiken


Op zoek naar een royale, instapklare en charmant ingerichte woning met een grandioos uitzicht? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg