Karaktervolle woning op rustige, centrale locatie

Verkocht Bilzen Litsebeek 11
Deze te renoveren gezinswoning van 1960 is landelijk gelegen in Eigenbilzen, vlakbij het bruisende centrum van Bilzen. Zowel scholen, winkels als de oprit van de E313 en E314 bevinden zich vlakbij. Bovendien zijn Genk, Hasselt én Maastricht van hieruit zeer vlot bereikbaar. Ondanks de centrale ligging kan je hier optimaal genieten van de rustige omgeving.

Er is 150 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op de leefruimte en keuken. De leefruimte is opgedeeld in een zit- en eethoek van 35 m². De keuken is landelijk ingericht en is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een gasvuur, dampkap en spoelbak. De lichtinval zorgt ervoor dat je hier kan genieten van veel natuurlijk daglicht.

Via de keuken bereik je de binnenkoer. Deze kan ongetwijfeld omgetoverd worden tot een gezellig overdekt terras. Het bijgebouw is ingedeeld in een eenvoudige badkamer en een afzonderlijk toilet. Naastgelegen bevinden zich twee opbergruimtes die kunnen dienen voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen of tuinmateriaal.

Op de ... eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers van 12 m², 16 m² en 16 m² en een kleinere kamer van 5 m². De vaste trap in de nachthal geeft uit op de zolder van 30 m². Deze kan perfect ingericht worden als extra woonruimte.

De gezellige tuin loopt achteraan door tot aan een beekje. Hier kan je heerlijk tot rust komen en kan je genieten van de kalmte van de omgeving. Verder zijn er twee garages aanwezig achter de woning. Omwille van het grote perceel van 1036 m² geniet je hier de hele dag door van de zon.

Op kelderniveau is er een praktische opbergruimte.

Extra troeven:

- In te richten naar eigen smaak & budget
- Rustige maar centrale ligging
- Vier slaapkamers

Zin om aan de slag te gaan in deze gezinswoning? Bel naar 089 390 990 of stuur een mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg