Instapklare, betaalbare woning op perceel van 520 m²

Verkocht Bilzen Heesstraat 126
Deze leuke woning bevindt zich in Hees, een deelgemeente van Bilzen. Het stadscentrum van zowel Maastricht als Bilzen bereik je van hieruit binnen een kwartiertje. Daarnaast bevinden ook supermarkten, scholen, de oprit van de E313 en E314 en het openbaar vervoer zich in de nabije omgeving.

Er is circa 160 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de lichtrijke inkomhal bereik je de leefruimte van circa 36 m² met gezellige zit- en eethoek. Naastgelegen is er een degelijke keuken met inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, spoelbak, oven en magnetron (Miele).

Vanuit de keuken bereik je het overdekte terras van circa 25 m². Hier kan je zowel met mooi als met minder mooi weer genieten van de tuin met panoramisch zicht op de omliggende velden. Bovendien is er een afzonderlijke garage met bergruimte!

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers van 18, 18 en 15 m² en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, een douche en een ligbad. Vanop deze verdieping heb je tevens een prachtig uitzicht over ... de achtergelegen velden.

De zolder kan ingericht worden als extra woonruimte.

Extra troeven:

- Charmante tuin met overdekt terras én garage
- Panoramisch uitzicht over de velden
- Elektriciteit conform
- Centrale maar rustige ligging

Interesse in deze instapklare gezinswoning? Bel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg