Instapklare, betaalbare woning op rustige locatie op perceel van 515 m²

Verkocht Bilzen St.Bertiliastraat 3
Deze budgetvriendelijke woning bevindt zich in Rosmeer, een deelgemeente van Bilzen op een perceel van 515 m². De woning is gelegen op een zeer rustige locatie, in een groene omgeving met uitgestrekte velden. Van hieruit bevind je je binnen 10 minuutjes op de E313 en in het bruisende centrum van Bilzen. Ook het bourgondische Maastricht is van hieruit vlot bereikbaar. Bovendien bevinden supermarkten, scholen & het openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Er is circa 160 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet bereik je de ruime leefruimte van 30 m² met zit- en speelhoek. Aansluitend is er een praktische keuken met inbouwapparatuur met gezellige eethoek. Achteraan in de woning is er een berging en badkamer met lavabomeubel en ligbad.

De zonnige, volledig omheinde tuin is uitgerust met een carport die ruimte biedt aan twee wagens. Deze is bereikbaar via de oprit met automatische poort.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op drie slaapkamers, waarvan een momenteel ingericht als dressing, en ... een bergruimte. Van hieruit bereik je via een vaste trap de zolderverdieping, ideaal voor het inrichten van extra woonruimte! Hier werden reeds leidingen voor sanitair voorzien.

Op kelderniveau is er een praktische opbergkelder.

Extra troeven:

- Betaalbare woning, ideaal voor starters
- Zeer rustige locatie vlakbij de velden
- Drie slaapkamers
- In te richten naar eigen smaak & budget

Wil je graag een kijkje gaan nemen? Bel dan 089390990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg