Ruime, te renoveren gezinswoning op zuidgericht perceel van 739 m²

Verkocht Bilzen Heesstraat 79
Deze betaalbare en ruime gezinswoning bevindt zich in Hees, een deelgemeente van Bilzen. De woning ligt op een zuidgericht perceel van 739 m² in een rustige en aangename wijk. Van hieruit bevind je je binnen een kwartier in Maastricht en binnen tien minuten op de E313. Daarnaast bevinden omliggende steden zoals Bilzen en Lanaken en ook supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich in de nabije omgeving.

Er is circa 170 m² ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je aan de linkerzijde de royale leefruimte met gezellige schouwmantel. Aansluitend is er een ruimte eetkamer van 16 m². Naastgelegen is er een eenvoudige, te renoveren keuken die uitgeeft op het achterste gedeelte van de woning. Hier bevindt zich een kleine berging en toilet. Nog verder naar achteren is er een ruime berging/bijkeuken en garage.

De zuidgerichte tuin is uitgerust met een overdekt terras. In de tuin bevinden zich enkele mooie fruitbomen en geniet je van een panoramisch uitzicht op de achtergelegen velden.

Op de eerste etage geeft de nachthal ... uit op een badkamer met douche, toilet en lavabo en drie ruime slaapkamers van 19, 16 en 15 m².

Op kelderniveau is er een ruime kelder van circa 57 m², opgedeeld in vier ruimtes.

Extra troeven:

- Zuidgericht perceel
- Aangename ligging in rustige woonwijk
- Drie ruime slaapkamers
- Bijna volledig onderkelderd

Wil jij deze woning nieuw leven inblazen? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg