Residentieel gelegen landhuis in bungalowstijl

Verkocht As Caelenbergstraat 4
Dit prachtig landhuis met apart garagegebouw is gebouwd in 2000 op een royaal perceel van 938 m². Het is rustig gelegen in een groene omgeving met open zicht op de omliggende velden. Zowel het centrum van As als de E314 en Genk zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze vrijstaande woonst is ingericht als bungalow, maar heeft eveneens een volwaardige kelder- en zolderverdieping. Door de royale woonoppervlakte van 312 m² leent deze woonst zich ideaal voor grote gezinnen of voor een combinatie van wonen en werken van thuis uit!

De indeling is als volgt:
De inkomhal met garderobe en gastentoilet geeft uit op de woonvertrekken. De ruime woonkamer is ingericht als tv-hoek en eetkamer. De grote raampartij met schuifpui geeft uit op de achtertuin met betegeld terras. Aansluitend is er de leefkeuken voorzien van keukenapparatuur (ingebouwde koelkast, oven, fornuis en dampkap) met naastgelegen een berging/ sas. Verder zijn er op de benedenverdieping 2 ruime slaapkamers en een betegelde badkamer. Deze is ingericht met een ... douchecabine en 2 afzonderlijke wastafels. Eén van de slaapkamers is momenteel ingericht als bureel, maar kan eenvoudig via een tussenmuur opgesplitst worden in 2 kamers (reeds 2 deuren aanwezig).

De inpandige garage is bereikbaar via een automatische sectionaalpoort. In de garage is er een vaste trap naar de zolderverdieping. Deze is reeds volledig geïsoleerd en voorzien van ramen en alle nutsvoorzieningen. Hier kunnen makkelijk extra kamers worden gecreëerd.

De kelderetage is volledig betegeld en ingericht als woonruimte. Hier is er een keuken, zithoek en fitnessruimte, verschillende kelderbergings , een technische ruimte en een ruime wasplaats.
De zongerichte achtertuin is toegankelijk via een smeedijzeren hekwerk. Deze leidt naar het achtergelegen garagegebouw met automatische sectionaalpoort en heeft een overdekt terrasgedeelte.

Extra troeven van dit superruime landhuis:
-Gunstige EPC-score van 290 kWh/m²
-Mogelijkheid tot uitbreiding van extra kamers en / of praktijkruimte
-Residentieel gelegen in een rustige, groene omgeving

Graag meer info of een bezichtiging? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg