Handelspand met duplexappartement

Verkocht Tongeren Sint Truiderstraat 53
Deze statige herenwoning is commercieel goed gelegen aan 'Sint-Truiderpoort' in het centrum van Tongeren.

De handelsruimte op de gelijkvloerse verdieping heeft een stijlvolle inkom met hekwerk op de hoek van de Sint-Truiderstraat. Hier is de alom bekende bruidsboutique Alliance reeds meer dan 30 jaar gevestigd. Door de ruime etalages met hoge ramen heeft dit handelspand een uitstekende visibiliteit. Verder is er een gastentoilet, een naaiatelier en een stockageruimte (doet momenteel dienst als garage).

Het gerenoveerde duplexappartement is bereikbaar via de Eeuwfeestwal.

Op de 1ste verdieping is er een vernieuwde keuken, een royale leefruimte en een ruim omsloten dakterras met buitenberging. De moderne keuken is uitgerust met een fornuis, vaatwasser, inbouwkoelkast, combi-oven en heeft een gezellige ontbijthoek. De leefruimte is ingericht in een gezellig salon en eetkamer. Hoge plafonds, grote ramen en sierlijk lijstwerk typeren deze vertrekken.

De tweede verdieping biedt twee ruime slaapkamers met ingebouwde kastenwand. ... De badkamer heeft een lavabo, douche, ligbad, toilet en handdoekradiator.

Op de ruime, geïsoleerde zolder kunnen er makkelijk extra kamers worden gecreëerd. De woning is bovendien deels onderkelderd.

Dit pand in eclectische stijl is gerenoveerd met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Het dak, de centrale verwarming, de ramen, de keuken én de badkamer werden vernieuwd. Dit resulteert in een zeer energiezuinige EPC-score van 283!

Ondernemen op een toplocatie te Tongeren én wonen in charme met hedendaags comfort? Maak een afspraak via 0479/815992 en laat je bekoren door deze authentieke herenwoning.
Lees meer Verberg