Winkelruimte verkocht in Lanaken

Verkocht Lanaken Stationsstraat 108
Achter deze mooie voorgevel zit maar liefst 292 m² woon- en werkplezier verscholen!

Deze ruime woonst met commerciële mogelijkheden ligt vlak aan het centrum van Lanaken op een zongericht perceel van 320 m². Zowel supermarkten, scholen en andere faciliteiten bevinden zich op wandelafstand. Eveneens zijn de oprit E314, Maastricht, Maasmechelen en Genk van hieruit vlot bereikbaar.

Hier was sedert de jaren ’80 de succesvolle slagerij-traiteur ‘Weustenraed’ gevestigd.
Sinds 2006 werd deze woonst grondig gerenoveerd. De indeling is als volgt:

De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 170 m². Deze is momenteel ingericht als handelsruimte. Aansluitend bevindt zich een ingerichte keuken met zithoek.

De 1e en 2e etage zijn ingericht als privévertrekken. Deze duplex beschikt over 122 m² woonoppervlakte. Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers tussen 18 m² en 13 m² en een ingerichte badkamer. Er is een lavabomeubel, een nachttoilet en een ligbad.

Via het omheinde dakterras van maar liefst 80 m², heb je ... een panoramisch zicht op het recent heraangelegde park rond de Langkeukelbeek.

De 2de verdieping is ingericht als studio. Er is een open leefruimte, een 2de badkamer en een 4e slaapkamer. De leefruimte bestaat uit een knusse zithoek met aansluitend een open keuken. Deze keuken is ingericht met degelijk inbouwapparatuur (gasfornuis, dampkap, koelkast, vaatwasser en spoelbak). Naastgelegen is er een praktische bergruimte. De 4e slaapkamer van 9 m² is voorzien van een ingebouwde kastenwand. In de 2de badkamer is er een wasmeubel, een douchecabine en een nachttoilet.

Het bijgebouw is ingericht als atelier met een garage van 52 m². Deze is bereikbaar met de wagen via de achterzijde, grenzend aan het Molenweideplein.

Extra troeven:


- Mogelijkheid om handelsruimte om te vormen naar een appartement.

- Toegang achterom met private autostandplaatsen.

- Perfect geschikt voor het combineren van wonen en werken!Op zoek naar een instapklare, royale handelswoning op een leuke locatie? Bel dan vandaag nog 089/390 990 voor een kijkje ter plaatse!Lees meer Verberg