Inspirerend ondernemen in het bruisende Bilzen

Verkocht Bilzen Genutstraat 33
https://www.youtube.com/watch?v=P-hH_r3m_Ak

https://www.youtube.com/watch?v=84rInKI8h_c

Dit handelspand met bovenliggend appartement ligt in het bruisende Bilzen op een absolute toplocatie. De markt ligt op slechts 2 minuutjes wandelen. Er is parkeermogelijkheid voor de deur en een parkeergarage bevindt zich vlakbij.

Het appartement met 3 slaapkamers en ruim dakterras is gelegen op de eerste verdieping.

De commerciële ruimte van maar liefst 235 m² heeft recent een totaalrenovatie ondergaan. De brede voorgevel met raampartijen zorgt voor extra visibiliteit. Hier waren destijds bloemenwinkel “Janelke” en een bakkerij gevestigd.

De indeling van de benedenverdieping is als volgt:

De overdekte terras van 91 m² leidt naar de ingang.

De stijlvol ingerichte handelsruimte is momenteel ingericht als bakkerij. De vloer in natuursteen, de mooie lichtinval en de overkapping in melkglas zorgen voor extra charme. Verder bevindt er zich een eenvoudig ingerichte keuken en een afzonderlijk toilet. De 2 praktische bergruimtes zijn ... voorzien van een douche-aansluiting en een lavabo. Achter het overdekte terras is er een patio van 23 m².

Op kelderniveau bevindt zich extra opslagruimte van 38 m².

Extra troeven:


- Vlakbij hartje Bilzen

- Instapklare handelsruimte

- Multifunctionele doeleinden

- Mogelijkheid tot aankoop appartement

- Perfecte investeringOp zoek naar een ruim, instapklaar pand met bijzonder veel doeleinden en een ideale ligging? Bel dan vandaag nog 089 390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg