Rustig gelegen, moderne villa

Verkocht Zutendaal Sint-Rochusstraat 35
Deze moderne, energiezuinige villa is gebouwd in 2012 op een mooi perceel van 674m² in de Sint-Rochusstraat: rustig gelegen in het bosrijke Zutendaal.

In deze groene gemeente worden natuurliefhebbers verwend met het Nationale Park Hoge Kempen en het bekende blotevoetenpad in de nabije omgeving. Ook de belangrijkste strategische invalswegen zijn op slechts 7 km van de woning gelegen.

De indeling is als volgt:

De ruime inkomhal geeft uit op een bureelruimte en een apart gastentoilet.

Via een melkglazen deur kom je terecht in één grote leefruimte: deze is onderverdeeld in een zithoek, een eetkamer en een leefkeuken.
De wand die deze ruimte van de inkomhal scheidt, is in lichte boogvorm en geeft zo het strakke interieur een speelse toets.
In dit vertrek geven de grote raampartijen met schuifraam uit op het overdekte terras en de zongerichte achtertuin.

De hoogglans designkeuken is ingericht met kwalitatieve keukenapparatuur waaronder een combi-oven, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser en een kookplaat met een ... 5-gaspits van AEG.

Via de ruime bijkeuken kom je terecht in het naastgelegen vertrek. Het was oorspronkelijk voorzien als garage en biedt toegang naar de achtertuin.
Deze multifunctionele ruimte kan ideaal dienen voor vrije beroepers als praktijkruimte; een atelier of zelfs een extra wooneenheid (die makkelijk met de 4de bovengelegen slaapkamer kan verbonden worden). Ook sanitaire voorzieningen zijn hier reeds aanwezig.

In de leefruimte leidt de open trap naar de bovenverdieping. De vloerbedekking is in een traditionele houten parketvloer in natuurkleur.

Op de eerste verdieping is de extra ruime overloop ingericht als bureelruimte. Het grote raam in boogvorm zorgt hier voor extra daglicht.

De strak ingerichte badkamer heeft een donkere keramische tegel. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche, een dubbele wastafel en een ligbad.
Verder geeft de nachthal uit op een apart nachttoilet en 4 mooie, ruime slaapkamers. Een van deze kamers is momenteel ingericht als dressingroom.

Verder is er een geïsoleerde zolder en een kruipkelder.
Alle woonvertrekken op het gelijkvloers zijn voorzien van vloerverwarming.

Op zoek naar een moderne en instapklare villa met alle comfort, veel licht én veel ruimte? Dan ben je aan de Sint-Rochusstraat 35 aan het juiste adres. Maak een afspraak via 0479/815992 en we brengen samen een bezoek aan deze uitzonderlijke woning!
Lees meer Verberg