Verborgen parel in Millen!

Verkocht Millen Millerdries 7 A
Deze vrijstaande pastorijvilla uit 2005 heeft alles waar een luxe gezinswoning aan moet voldoen. Een zwembad, 4 slaapkamers, 2 badkamers én een kantoor-/praktijkruimte: allen in een hoog niveau van afwerking.

De villa ligt verscholen in de kern van het lieflijke dorpje Millen (Riemst), op een ruim perceel van 2145 m². Vanaf de doorgaande weg is de woning nauwelijks zichtbaar waardoor men van optimale privacy kan genieten. De E 313 en 314 bevinden zich op slechts enkele kilometers. Eveneens scholen, een buurtwinkel, een apotheek en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar.

De zuidwest georiënteerde tuin met terras en verwarmd buitenzwembad kan je bereiken vanuit vrijwel alle vertrekken op de begane grond. De garage voor 2 wagens in de kelderverdieping is bereikbaar via de automatische poort aan de beklinkerde zij-oprit.

De indeling van de woning is als volgt:

Gelijkvloers:
De ruime inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet leidt naar een aparte bureelruimte van 10 m² en de ruime leefvertrekken van 66 ... m².
De schouw met inbouw-gashaard die centraal in de woonkamer is gesitueerd, doorbreekt de ruimte en zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Deze plek nodigt uit tot rust en onthaasting met zicht op een unieke omgeving. Door de vele raampartijen met extra lichtinval geniet je vanuit vrijwel elk vertrek van optimaal tuincontact.
De tijdloze leefkeuken met vrijstaand eiland en aansluitende ontbijthoek is uitgerust met degelijke keukenapparatuur van AEG (combi-oven, magnetron, vaatwasser en inbouwfrigo).
Aansluitend bevindt zich een ruime wasplaats voorzien van alle aansluitingen, een douchecabine, spoelbak en extra bergruimte. Via de wasplaats kan je eveneens de handelsruimte van 26m² bereiken. Hier was de voormalige, succesvolle natuurvoedingswinkel ‘Bioka’ gevestigd. Oorspronkelijk was deze ruimte een garage (de sectionaalpoort is voorzien en kan makkelijk terug geplaatst worden).

1ste étage:
Halverwege de trap is er een patio ingericht als loungehoek en heeft tv-aansluiting. De ruime nachthal geeft uit op 4 gezellige slaapkamers van 24m², 17m², 14m² en 10m²; een apart nachttoilet en 2 badkamers. De masterbedroom met toegang naar het balkonterras heeft een aparte dressingruimte en een en-suitebadkamer.
Het pronkstuk van deze ruime, luxueus ingerichte badkamer is ongetwijfeld het vrijstaande designbad met uniek uitzicht op het panoramisch landschap. Hier is er gekozen voor een retroklassieke wand- en vloertegel en hoogwaardige designkranen. De 2de badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel.

Zolderverdieping:
De goed geïsoleerde zolderruimte heeft een oppervlakte van 144 m². Aansluitingen voor verwarming en watertoevoer zijn reeds aanwezig waardoor deze ruimte zich ideaal leent voor het inrichten van een extra wooneenheid.

Kelderverdieping:
De woonst is volledig onderkelderd en bereikbaar via een automatische sectionaalpoort. De kelder is onderverdeeld in een ruime garage voor 2 wagens; 3 kelderruimtes en een technische ruimte.


Extra troeven van deze uitzonderlijke villa:

-Het ingekuipte, zelfreinigende buitenzwembad van 32 m² (voorzien van robot) blijft op een constante temperatuur. Het is uitgerust met een automatisch verhard SOLAR-rolluik (kindveilig!). Er is eveneens een winterzeil beschikbaar.
-Het terras rondom het zwembad is vervaardigd uit duurzaam padoek (tropisch hardhout) en de buitendouche heeft zowel koud als warm water .
-De volledige benedenverdieping én loungehoek op de tussenverdieping hebben vloerverwarming.
-De ramen in moabe-hout zijn in zelfreinigend vierseizoenenglas (hoogrendement): hierdoor heerst er een aangenaam, constant binnenklimaat.
-De woning is uitgerust met een centraal, praktisch stofzuigersysteem.
-Voor de binnendeuren is er hier gekozen voor extra hoge, antieke kasteeldeuren die zorgen voor extra charme en authenticiteit.


Op zoek naar een authentieke, recente villa met ruimte voor extra gebruiksfunctie en hoog wooncomfort? Neem dan vandaag nog contact op via 0479/815992!
Lees meer Verberg