Stijlvolle, ruime villa met aparte kantoorruimte

Verkocht Lanaken Bosstraat 1
Deze ruime, moderne villa bevindt zich op de hoek van de Bosstraat en de Bessemerstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Lanaken.
De woning is gebouwd in 1998 op een perceel van 670 m² en wordt gekenmerkt door een tijdloze en smaakvolle bouwstijl met een woonoppervlakte van 235 m².

De indeling is als volgt:
Via een dubbeldeur kom je terecht in de royale inkomhal met garderobe en gastentoilet.
De inkomhal geeft uit op een ruime woonkamer in L-vorm met gezellige inbouwhaard. Als vloer is hier gekozen voor een stijlvolle graniet met deels ingelegd parket. De semi-open keuken met hoogwaardige keukenapparatuur heeft een gezellige ontbijthoek. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval met zicht op de zuidgerichte achtertuin.

Verder is er op de benedenverdieping nog een hoofdslaapkamer met praktische inbouwkasten en een moderne "en suite" badkamer. Deze is uitgerust met een dubbele lavabo en een inloopdouche.

De ruime inpandige garage voor 2 wagens heeft een extra brede sectionaalpoort met een ... hoogte van 3,4 m (+ smeerput).

Via een stijlvolle trap kom je terecht op de eerste verdieping. De ruime overloop geeft uit op de slaapvertrekken. Er is één slaapkamer ingericht met een aparte dressingruimte. De tweede slaapkamer heeft een aparte bureelruimte met een extra woonkamer en een privé dakterras. De derde kamer is ingedeeld in een gastenkamer met extra hobbyruimte en een achterliggende zolderberging.

De woning heeft een volledig ingerichte kelderverdieping. Er is een bureelruimte (met aparte ingang voor cliënteel); een ingebouwde sauna met douchevoorziening; een fitnessruimte, een CV-ruimte met tanklokaal, een wasplaats en diverse voorraad- en stockageruimtes. Ideaal voor zakelijk gebruik!

De tuin is aan de voorzijde voorzien met bestrating voor verschillende parkeerplaatsen en een oprit met afsluitbare poort.
De achterliggende tuin is volledig omheind en voorzien van ingebouwde jacuzzi en ruim overdekt terras.
Op zoek naar een ruime, stijlvolle en energiezuinige villa? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje aan deze uitzonderlijke woonst!
Lees meer Verberg