Royale bungalow - kangoeroewoning met bureelruimte

Verkocht Lanaken Rembrandtstraat 12
Deze tijdloze, goed onderhouden bungalow bevindt zich aan een doodlopende straat in de Schilderswijk, gelegen aan de rand van het centrum van Lanaken. Het is gebouwd in 1982 op een ruim perceel van 1231 m² en in de afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Er is een royale veranda geplaatst en eveneens het dak, de ramen en de cv-ketel zijn vernieuwd.

Deze luxueuze woonst heeft alle troeven in huis voor optimaal wooncomfort! Er zijn 3 slaapkamers; 2 keukens, 2 badkamers en een bureelruimte met een afzonderlijke ingang. Verder is er in de achtertuin een vrijstaand garagegebouw.

De indeling is als volgt:
De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de ruime woonkamer en leefkeuken met ontbijthoek. Deze keuken is voorzien van koelkast, diepvries, inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en wasbak. Naastgelegen is er een veranda met open zicht op de zonnige achtertuin.
Enkele treden hoger kom je terecht in de slaapvleugel. Hier geeft de nachthal uit op drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en een badkamermeubel. ...

De werkvleugel is bereikbaar via een afzonderlijke ingang. Naast de bureelruimte is er een vergaderruimte met ingebouwde kastenwand; een polyvalente ruimte, een keuken en een tweede badkamer. In de keuken is er een koelkast, een gasfornuis, afzuigkap, een vaatwasser en een lavabo. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een badkamermeubel en een toilet.

De fraai aangelegde tuin met beklinkerd terras is volledig omheind en voorzien van een automatisch sproeisysteem voor het gazon. De garage met sectionaalpoort is geschikt voor 2 wagens en heeft een controleput.

Deze royale villa is perfect als kangoeroewoning en is eveneens een ideale combi voor privé en werk.

Nieuwsgierig? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg