Moderne villa met bijzondere lichtinval

Verkocht Lanaken Anne Frankstraat 14
Deze moderne, vrijstaande woning onder strakke architectuur is uitstekend gelegen in een geliefde, kindvriendelijke wijk op wandelafstand van het centrum.

Het is gebouwd in 1970 op een mooi perceel van 549 m² en in de afgelopen jaren stijlvol gerenoveerd. Zowel winkels, scholen en openbaar vervoer liggen in de nabije omgeving. Eveneens Maastricht en omliggende steden zijn van hieruit erg vlot bereikbaar.
Deze gerenoveerde villa met strakke vormgeving beschikt over 221 m² woonoppervlakte waaronder 4 ruime slaapkamers en een volledige kelderverdieping met inpandige garage. De grote raampartijen op beide verdiepingen zorgen voor een natuurlijke lichtinval in een aangename sfeer.

De indeling is als volgt:
In de inkomhal met vide staat de wenteltrap in lichte marmer centraal. Er is een gastentoilet en een ingebouwde vestiairehoek. Vanuit de hal kom je uit op een riante leefruimte in steentapijt met aansluitend de keuken. De enorme glaspartijen zorgen hier voor optimaal contact met de omliggende tuinpartijen.
De leefkeuken met ... eiland is volledig voorzien van degelijke keukenapparatuur. Naastgelegen is er een praktische berging met aansluiting voor wasmachine.
Op de 1ste etage geeft de nachthal uit op 4 aangename slaapkamers en een badkamer. De 2 ruimste slaapkamers hebben een oppervlakte van maar liefst 23 m² en 20 m². De 3de en 4de slaapkamer van 11 m² beschikken beiden over een ingebouwde kastenwand.
Op kelderniveau zijn er verschillende kelderruimtes en een inpandige garage. Deze is voorzien van een automatische kantelpoort en bereikbaar via een achterliggend steegje dat uitgeeft op de volledig omheinde achtertuin.

Op zoek naar stijlvol wonen vlakbij het centrum? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor deze unieke woning met bijzondere lichtinval!
Lees meer Verberg