Tijdloze woning op 1254 m² in residentiële wijk

Verkocht Lanaken Kleine-Hofstraat 10
Deze ruime, vrijstaande villa is rustig gelegen in een kindvriendelijke en geliefde omgeving. Het ligt aan een doodlopende straat op een zongericht, omsloten perceel van 1254 m².
Zowel het centrum van Lanaken, Maastricht en omliggende steden en het Nationaal Park Hoge Kempen zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze woonst omvat 3 riante slaapkamers, 2 badkamers, een bureelruimte, een inpandige garage met sectionaalpoort en een wijnkelder.

De woning werd ontworpen in 1993 met extra aandacht voor openheid en maximale lichtinval. De riante woonoppervlakte van maar liefst 235 m² en de energiezuinigheid zijn hier slechts enkele van de vele troeven. De volledige woning is voorzien van vloerverwarming en in 2018 is er een nieuwe aardgasketel geplaatst.

De indeling is als volgt:
De ruime inkomhal met gastentoilet leidt naar de afzonderlijke bureelruimte en naar de woonvertrekken. De riante woonkamer heeft een oppervlakte van 55 m² en is ingedeeld in een knusse zithoek, een salon en een eetkamer. Hier staat de uitzonderlijke ... lichtinval en het tuincontact centraal.
De leefkeuken is volledig uitgerust met ingebouwde keukenapparatuur (koelkast, inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap.
Vanuit de keuken met gezellige ontbijthoek kun je genieten van het –deels overdekte- terras en de riante achtertuin.
Naastgelegen is er een ruime berging (voorzien van aansluiting wasmachine en droogkast) met toegang naar de inpandige garage met extra-brede automatische sectionaalpoort.
De kelderverdieping is voorzien van een wijnkelder extra bergruimte en deels kruipkelder.

De eerste etage is ingedeeld als volgt:
De nachthal geeft uit op 3 riante slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 24 m², 19 m² en 15 m².
Eén badkamer is verbonden met de masterbedroom en voorzien van een ligbad, toilet, bidet, 2 lavabo’s en een douchecabine. De 2de afzonderlijke badkamer is uitgerust met een douche, een toilet en een lavabo. Zowel vanuit de slaapkamers als vanuit de badkamer kun je het balkonterras bereiken.
De geïsoleerde zolderberging is bereikbaar via een zolderluik.

Op zoek naar ruim en stijlvol wonen in een geliefde omgeving? Bel dan vandaag nog 0472/930779 voor een bezichtiging aan dit pareltje!
Lees meer Verberg