Tijdloos ingerichte villa met zwembad in bosrijk gebied

Verkocht Lanaken Paalsteenlaan 68
Deze charmante villa is residentieel gelegen aan de Paalsteenlaan te Neerharen (Lanaken), op wandelafstand van Nationaal Park Hoge Kempen en Domein ‘La Butte aux Bois’. Zowel Genk, Maastricht, Maasmechelen en de E 314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Kortom: hier wonen is een ideale combinatie van rust, natuur en comfort!

De villa is perfect onderhouden en gebouwd in 1984 op een volledig omheind perceel van 888 m². Er zijn 5 slaapkamers: 2 badkamers en een dubbele inpandige garage.
De lichtrijke, open ruimtes hebben een aangename lichtinval door de grote raampartijen in de achtergevel. Van hieruit heb je optimaal contact naar de achtertuin met het verwarmd zwembad, betegeld terras en tuinhuis.
De lichte carrera marmer en travertin doorheen dit stijlvol zwart-wit interieur zorgt voor een tijdloze, stijlvolle touch.
Hier is maar liefst 332 m² woongenot dat is ingedeeld als volgt:
op de benedenverdieping geeft de royale inkomhal met vide uit op de woonvertrekken: het slaapkamergedeelte met private badkamer en het afzonderlijke ... gastentoilet.
De woonvertrekken bestaan uit één open ruimte in L-vorm. Deze is ingedeeld in een eetkamer met zitgedeelte rondom de centraal gelegen open haard.
Aan de glazen erker in de zijgevel is er een knus relaxhoekje gecreëerd. Ook van hieruit heb je een mooi zicht op het omliggende groen.
Aansluitend bevindt zich een strakke, moderne leefkeuken in hoogglans met eiland en ontbijthoek. Deze is geïnstalleerd in 2010 en voorzien van een composiet werkblad en degelijke keukenapparatuur (vaatwasser, inductiefornuis, heteluchtoven, magnetron, friteuse en dampkap).
Naastgelegen is er een praktische berging met veel kastruimte en een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het slaapkamergedeelte op de benedenverdieping bestaat uit een slaapkamer en badkamer afgescheiden door een ingebouwde kastenwand. In de badkamer is er een ligbad met jet stream functie, een toilet en een lavabomeubel.
Verder is er een ruime, inpandige garage met dubbele automatische sectionaalpoort geschikt voor 2 wagens. Ook hier zijn er 2 degelijke kastenwanden voorzien.
Op de 1ste verdieping geeft de nachthal uit op een ruime overloop die leidt naar 3 zeer ruime slaapkamers , een 2de badkamer en een afzonderlijk nachttoilet.
De 1ste slaapkamer van 18 m² is ingericht als studio met keukenwand. De 2de slaapkamer met ruime inbouwkasten achter een spiegelwand beslaat 15 m² en de 3de kamer heeft een oppervlakte van maar liefst 23 m². De badkamer op deze verdieping is voorzien van een lavabomeubel met dubbele wasbak en een douchecabine.
De ruime overloop kan perfect dienst doen als extra bureelruimte of knusse tv-hoek.
De goed geïsoleerde zolderverdieping is ingericht in 2016 met 2 extra slaapkamers. Deze etage is bereikbaar via een vaste trap.
Verder is deze woning volledig onderkelderd en ingedeeld in een atelier, een technische ruimte, extra voorraadkamers en een gedeelte is kruipkelder.

Extra troeven:
-alle ramen zijn uitgerust met rolluiken
-supergunstige EPC- score van 205 kWh/m²
-voorzien van vloerverwarming met designradiatoren
-automatische zonneluifel aan terras in achtertuin
-volledig omheind met stijlvol hekwerk in smeedijzer
-rustig gelegen in geliefde villawijk

Op zoek naar een charmante plek in het groen om bij weg te dromen? Bel dan vandaag nog 0479/815992 en laat je charmeren door deze tijdloze, ruime villa!
Lees meer Verberg