Stijlvol gerenoveerde woning in residentiële wijk op 1254 m²

Verkocht Lanaken Kleine-Hofstraat 10
Deze riante, vrijstaande villa is rustig gelegen in een geliefde, kindvriendelijke omgeving.

Het ligt aan een doodlopende straat op een zongericht, omheind perceel van 1254 m².
Zowel het centrum van Lanaken, Maastricht, omliggende steden en het Nationaal Park Hoge Kempen zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze tijdloze woonst omvat 3 riante slaapkamers, 2 badkamers, een bureelruimte, een inpandige garage met sectionaalpoort en een wijnkelder.

De woning werd recent gerenoveerd met extra aandacht voor maximale lichtinval en verbinding met de riante achtertuin. Onder andere de keuken en de bijkeuken kregen een nieuwe look.
De woonoppervlakte van maar liefst 235 m² en de energiezuinigheid zijn hier slechts enkele van de vele troeven. De volledige woning is voorzien van vloerverwarming en in 2018 is er een nieuwe aardgasketel geplaatst.

De indeling is als volgt:
De ruime inkomhal met gastentoilet leidt naar de afzonderlijke bureelruimte (of 4de slaapkamer) en naar de woonvertrekken.

Dit tijdloze zwart-wit interieur ... straalt luxe en openheid uit.

De woonkamer van 55 m² wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke lichtinval en een optimaal tuincontact. Door de moderne 2-zijdige gashaard wordt deze ruimte verdeeld in een knusse zithoek, een salon en een eetkamer. Vanuit quasi elk punt in de ruimte kan je het vlammenspel aanschouwen.

Ook in de leefkeuken zorgt de zwart-wit combinatie voor een stoer en tegelijk luchtig effect. Deze ruime maatkeuken met eiland in marmerlook is volledig uitgerust met professionele inbouwapparatuur van het merk Miele (inductiefornuis met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vaatwasser, combi-stoomoven en combi-microgolfoven).
Ook van hieruit geniet je van het –grotendeels overdekte- terras en de riante achtertuin.

Naastgelegen is er een ruime berging voorzien van maatkasten en een aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Deze geeft toegang naar de inpandige garage met extra-brede automatische sectionaalpoort.

Op kelderniveau is er een wijnkelder, een extra bergruimte en een gedeelte bestaat uit kruipkelder.

De eerste etage is ingedeeld als volgt:
De nachthal geeft uit op 3 riante slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 24 m², 19 m² en 15 m².

Eén badkamer is verbonden met de master bedroom. Deze ruime en suite-badkamer heeft een ligbad, een nachttoilet, een bidet, een ruim lavabomeubel en een douchecabine.

De 2de afzonderlijke badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een lavabo. Zowel vanuit de slaapkamers als vanuit de badkamer kun je het balkonterras bereiken.

De geïsoleerde zolderberging is bereikbaar via een zolderluik.

Op zoek naar een stijlvol ingerichte, ruime en vernieuwde woning in een geliefde omgeving? Bel dan vandaag nog 089/390 990voor een bezichtiging aan dit pareltje!


Lees meer Verberg