Perfect onderhouden villa met 4 slaapkamers en apart garagegebouw

Verkocht Gellik Biesweg 32
Deze vrijstaande villa is rustig gelegen in Gellik: een gezellig dorpje van Lanaken. Zowel Maastricht, Genk als Maasmechelen zijn vlot bereikbaar. Eveneens het Nationaal Park Hoge Kempen, een basisschool en enkele buurtwinkels liggen op wandelafstand.

Deze ruime, energiezuinige woning is in 1995 gebouwd op een mooi perceel van 690 m² en heeft maar liefst 240 m² woonoppervlakte.

Indeling gelijkvloers:
De riante inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet geeft toegang tot de ruime woonkamer, de leefkeuken en de aparte bureelruimte. Vrijwel alle woonvertrekken op het gelijkvloers zijn voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is ingedeeld in een knusse zithoek en een eetkamer. De kamerbrede schuifpui geeft uit op het overdekte terras en zorgt zo voor een mooie lichtinval met open zicht op de achtertuin. Dit terras kan ook makkelijk bij de leefruimte betrokken worden (er is reeds een vergunning afgeleverd voor het bouwen van een orangerie).

De leefkeuken met ontbijthoek is ingericht met kwalitatieve apparatuur ... (inductiekookplaat, inbouwkoelkast, diepvries, combi-oven en vaatwasser). Naastgelegen is er een sas met kastenwand die toegang geeft naar zowel een praktische bergruimte als naar de kelderverdieping. De woning is volledig onderkelderd (deels voorzien van kruipkelder).

Indeling bovenverdieping:
Via de ruime nachthal kom je uit op 4 ruime slaapkamers (van 27 m², 20 m² en 2 kamers van 15 m²). De luxueuze badkamer is in 2005 volledig gerenoveerd en uitgerust met een dubbele lavabo, een ruim ligbad, een douche, een nachttoilet én vloerverwarming.
Verder is er een goed geïsoleerde bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

De zongerichte achtertuin is perfect onderhouden en heeft een mooie visvijver: ideaal voor weinig onderhoud en veel genot. De volledig beklinkerde oprit leidt naar een apart garagegebouw. Deze heeft 2 elektrische sectionaalpoorten en is voorzien van centrale verwarming en water.

Op zoek naar een perfect onderhouden, energiezuinige én tijdloze villa? Bel dan vandaag naar 0479/815992 voor een afspraak aan deze mooie woning!

Lees meer Verberg