IN OPTIE: Moderne vrijstaande woning

Verkocht Dalhem Chemin de l'Etang 32
Deze recente woning van 2007 in het glooiende landschap van Dalhem (Warsage) ligt op slechts 20 minuten van Maastricht. Rustig gelegen in een recente, kindvriendelijke woonwijk met Belgische en Nederlandse gezinnen.
Het gelijkvloers van deze open bebouwing is ingedeeld in een inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De uitzonderlijke lichtinval in de leefruimte met eetkamer en zithoek maakt het hier heerlijk vertoeven. Via het kamerbrede schuifraam krijg je een panoramisch zicht op deze mooie, natuurrijke omgeving.
De naastgelegen leefkeuken is ingericht met koelkast, inbouwoven en keramisch fornuis. De keukendeur geeft uit op het terras en tuin. Verder is er een ruime berging en inpandige garage met sectionaalpoort. Via de garage kan je de kruipkelder bereiken.
Op de eerste etage is er een ruime badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met dressing. De betegelde badkamer heeft een ophangtoilet en een extra ruime inloopdouche voor 2 personen. De geïsoleerde zolder kan je via een valluik in de nachthal bereiken.
Op zoek ... naar een moderne vrijstaande woning met alle comfort aan een scherpe prijs? Neem dan snel contact op via 0479/815992 voor een bezichtiging aan uw droomwoning!
Lees meer Verberg