Sfeervolle chalet in het groen

Verkocht Rekem Heidestraat 101
Deze stijlvol ingerichte vakantiewoning ligt op slechts 6 km van Maastricht aan de voet van Nationaal Park de Hoge Kempen. Ontdek via de intieme wandel- en fietspaden de prachtige zwemvijver, de visvijvers en het gezellige restaurant aan het meer van dit sfeervolle natuurpark.
De bungalow ligt verscholen in het rustigste gedeelte van vakantiepark Sunclass Sonnevijver te Rekem op een omsloten perceel van 510 m². Het is gebouwd in 1991 en de laatste jaren volledig gerenoveerd.
Indeling: De inkomhal met vestiairehoek geeft uit op de leefruimte met hoge plafonds. Dit vertrek heeft een gezellige houtkachel en een ingebouwde kastenwand.
De stijlvolle open keuken is uitgerust met een degelijke oven (Electrolux), een inbouwfrigo, een vaatwasser en een gasfornuis. Zowel keuken als leefruimte geven uit op het ruime privé-terras en een perfect onderhouden tuin.
De bungalow heeft 2 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers (telkens met douche, lavabo en toilet).
Verder is er een praktische zolder en een aparte garage met extra bergruimte.De ... oprit biedt makkelijk plaats voor 2 extra wagens.
De houten ramen zijn in dubbele beglazing en uitgerust met (deels automatische) rolluiken. De centrale verwarming werkt op aardgas met een recente HR+ gasketel van 2005.
De vraagprijs van deze woning is exclusief overdrachtskosten en kosten erfpacht grond.
Op zoek naar een volledig instapklare vakantiewoning met alle privacy en comfort? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje in deze prachtige chalet in het groen!
Lees meer Verberg