Dakappartement met 3 kamers en panoramisch zicht

Verkocht Rekem Steenweg 241 1
Dakappartement met panoramisch zicht en 3 slaapkamers

Dit zeer licht en ruim dakappartement ligt op de 5de verdieping van het appartementencomplex ‘Capricornus’ en is voorzien van lift. Het is centraal gelegen aan de rotonde van Rekem met buurtwinkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid.
Het goed onderhouden, instapklare appartement heeft een fenomenaal zicht vanop beide terrassen. Het zuid-oostgerichte terras aan de voorzijde biedt een prachtig zicht van Maasmechelen tot Riemst en reikt tot ver over de Nederlandse grens. Via het achterterras met avondzon kijk je uit over het Nationaal Park Hoge Kempen.
De indeling is als volgt:
De private inkomhal met ingebouwde vestiairekast geeft toegang tot 3 slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer. De eerste slaapkamer van 16 m² is voorzien van een inbouwkast en de 2de slaapkamer heeft een oppervlakte van 13.5 m². De derde slaapkamer is momenteel ingericht als bureelruimte (7,5 m²).
In de badkamer is er een douchecabine en een lavabomeubel. De sanitaire leidingen van de ... badkamer en het gastentoilet zijn reeds vernieuwd.
De leefruimte van bijna 37 m² is ingedeeld in een gezellige zithoek en een eetkamer. Deze ruimte heeft een geweldige lichtinval via het kamerbrede raampartij. Van hieruit heb je toegang tot beide terrassen.
Aan de achterzijde ligt het zuidwest-gericht terras met toegang naar een ruime buitenberging (voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast). Aansluitend aan de leefruimte is er een ingerichte keuken met een keramische kookplaat; een koelkast en een spoelbak met afdruiprek.
Het appartement is voorzien van (deels automatische) rolluiken. De centrale verwarming is op aardgas (nieuwe gasketel van 2014). De gemiddelde stookkosten van deze bewoners bedragen maandelijks € 60,00.
In de kelderverdieping is er een autostaanplaats en een private kelderberging (inclusief de vraagprijs).

Ben jij op zoek naar lucht, licht en gezelligheid en ben je graag in de wolken? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse. Het uitzicht op het Maasland en de Kempen krijg je er gratis bij!
Lees meer Verberg