Rustig gelegen, prachtig landhuis in fermettestijl

Verkocht 's Herenelderen Jakobsstraat 25
Dit uitzonderlijke landhuis bevindt zich op een ruim perceel van 2967 m².
Ondanks haar rustige locatie gelegen tussen de akkers zijn zowel belangrijke invalswegen als steden zoals Maastricht, Hasselt en Bilzen makkelijk bereikbaar. Het Tongerse centrum bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand.
De zonnetuin in Franse stijl met achterliggende fruitboomgaarden; het afzonderlijke bureelgedeelte en de dubbele garage zijn enkele van de vele troeven. Hier staan rust & ruimte centraal: zowel in als rond de villa!

De woning is ingedeeld als volgt:

De royale inkomhal met vestiairehoek en eiken trap geeft uit op een afzonderlijke bureelruimte met aangename lichtinval.

De ruime woonkamer in L-vorm is ingericht in een zithoek met sfeervolle kachel en een eetkamer met schuifpui naar het beklinkerd terras en achtertuin.

Bij het binnenkomen in de open keuken - met eiland, inductievuur en ontbijthoek - valt je oog onmiddellijk op de zonnige achtertuin. De recent vernieuwde keuken met granieten werkblad is uitgerust met ... hoogwaardige keukenapparatuur van Siemens (ingebouwde combi-oven, steamer, inbouwfrigo en vaatwasser).
Ook hier zorgen de grote raampartijen voor optimaal tuincontact.
Naastgelegen is er een praktische bijkeuken voorzien van afzonderlijk toilet, douchecabine, extra bergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. De garage met twee afzonderlijke garagepoorten heeft een oppervlakte van 40 m².

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op vier mooi afgewerkte slaapkamers; een ruime badkamer en een afzonderlijk nachttoilet. De badkamer heeft een dubbele lavabo; een ligbad en een bidet.

De masterbedroom van 17 m² heeft een volledig ingebouwde dressingkast, voorzien van verscholen bergruimte. Verder zijn er 2 kinderkamers met elk een oppervlakte van 16 m². De vierde kamer doet momenteel dienst als studiekamer en heeft aansluitend een extra inloopdressing.

Deze woning is volledig onderkelderd en onderverdeeld in een technische ruimte, kruipkelder en meerdere kelderruimtes (momenteel ingericht als archiefkamer, hobby-, en stockageruimte).

Rondom de woning is er een volledig beklinkerd terras met een perfect onderhouden symmetrisch aangelegde voor- en achtertuin. In de boomgaard vinden we zowel appel-, kersen-, noten- als perenbomen terug. Achtergelegen is er een tuinweide dat zich perfect leent voor kleinvee of extra speelweide.

Deze zeer goed onderhouden woning leent zich eveneens perfect voor vrije beroepers, grote gezinnen of paardenliefhebbers.

Op zoek naar een rustig gelegen, tijdloze villa op een ruim perceel? Bel dan vandaag naar 0479/815992 voor een bezichtiging en laat je bekoren door de charme van deze villa!
Lees meer Verberg